BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriÜnlü analist: Bitcoin'de dibi gördük----

Ünlü analist: Bitcoin'de dibi gördük

Ünlü analist: Bitcoin'de dibi gördük
21 Nisan 2021 - 14:23 www.finansgundem.com

İstatistikçi Willy Woo, Bitcoin fiyatının 52 bin dolarda dip yapmış olmasının olası olduğunu düşünüyor.

Bitcoin (BTC), yeni bir kullanıcı dalgası görüyor. Analistler, kripto paranın fiyatının ise 52 bin dolarda dip yapmasının olası olduğunu düşünüyor.

Uzman analist ve istatistişçi Willy Woo, yaptığı çalışmalarla BTC'nin 9 bin dolar değer kaybetmesiyle ilgili endişeleri azalttı.

1 trilyon dolar piyasa değerine tutunacak

Önceki söylemlerini yineleyen Woo, alıcı desteğinin Bitcoin'in 1 trilyon dolarlık bir varlık olduğunu doğruladığını ve bu nedenle BTC/USD paritesinin 53 bin dolar altına çok fazla gerilemeyeceğini ileri sürdü.

Woo, "Bu seviyelerin yeniden ziyaret edilmesi, BTC'nin 1 trilyon dolarlık bir varlık olduğunu kanıtladı. BTC arzının yüzde 14'ü, en son piyasa değeri 1 trilyon doların üzerindeyken hareket ettirildi" şeklinde açıklamada bulundu.

Fakat Bitcoin'in genel durumuna olumlu bakmayanlar da yok değil. Bunlardan biri olan JPMorgan Strateji Uzmanı Nikolaos Panigirtzoglou, son fiyat düşüşünde alıcıların önceki gibi tepki vermeyeceğini düşünenlerden.

Kapatılan vadeli işlem pozisyonlarının geri dönmeyeceğini düşünen Panigirtzoglou, bu nedenle Bitcoin'e olan genel kurumsal ilginin de düşeceğini paylaştı.

Ünlü yatırım bankası Bitcoin'e dikkat çekti

'Bitcoin'de balonlaşma yok'

Kripto paralarda toparlanma sesleri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)