BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü aktörlerden yardım için poker turnuvası----

Ünlü aktörlerden yardım için poker turnuvası

Ünlü aktörlerden yardım için poker turnuvası
16 Nisan 2020 - 13:49 www.finansgundem.com

İki ünlü oyuncu Matt Damon ve Ben Affleck, online poker turnuvası düzenleyerek korona virüs salgınıyla mücadele için 1.75 milyon dolarlık bağış topladı.

Korona virüs salgınıyla mücadele etmek amacıyla yardım elini uzatan ünlü isimlere, aynı zamanda yakın arkadaş olan Matt Damon ve Ben Affleck de eklendi.

Eğlenceli bir yol tercih eden oyuncular, hafta sonu internet üzerinden bir poker turnuvası düzenledi. Turnuvada katılımcılara 10 bin dolar bağış şartı konuldu.

Kısa sürede pek çok ünlünün dikkatini çeken turnuvaya Adam Sandler, Kevin Pollak, Tom Brady, Jason Bateman, Jon Hamm, Tobey Maguire, Adam Levine, Bryan Cranston, Sarah Silverman, Jason Mewes, Kevin Smith ve Cheryl Hines gibi isimler de evlerinden katıldı. Poker oyuncusu Ebony Kenney de destek veren isimlerdendi.

Turnuvadan 1.75 milyon dolar toplanırken, bu para yoksul kesimlerin güvenli gıdaya ulaşmasını sağlayan ABD'nin en büyük yardım kuruluşlarından biri olan Feeding America'ya bağışlandı.

Öte yandan turnuvadan beklendiği üzere poker oyuncusu Ebony Kenney zaferle ayrıldı. Ünlü aktör Kevin Pollak ise ikinci oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)