BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü aktör İstanbul'a geliyor. Balıkçı teknesinde yaşayacak----

Ünlü aktör İstanbul'a geliyor. Balıkçı teknesinde yaşayacak

Ünlü aktör İstanbul'a geliyor. Balıkçı teknesinde yaşayacak
17 Mart 2022 - 12:55 www.finansgundem.com

2013 yılında Rusya vatandaşlığına geçen ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu, bundan sonra ülkesinde daha az bulunup Türkiye ve Dubai'de zaman geçirmek istediğini açıkladı.

Fransızların dünyaca ünlü sinema oyuncusu Gerard Depardieu (73), hayatıyla ilgili aldığı yeni kararları açıkladı.

2013 yılında Rusya vatandaşlığına geçen Depardieu, L'Obs Dergisi'ne konuştu. Ünlü aktör, artık ülkesinde daha az yaşayıp İstanbul ve Dubai'de zaman geçirmek istediğini söyledi.

Gerard Depardieu, artık daha huzurlu bir yaşam peşinde olduğunu belirterek, dalgalara yelken açarak bu huzuru bulmayı umut ettiğini anlattı.

İki büyük balıkçı teknesi aldığını ifade eden ünlü yıldız "Bunlardan birisi Dubai'de, ton balığı avı için kullanılan İstanbul'daki teknemi de apartman dairesi haline getirdim." dedi.

Film çekmek için Fransa'ya gideceğini ancak doğduğu ülkede çok fazla yaşamak istemediğini belirten Depardieu, sahibi olduğu üzüm bağlarını ve Paris'teki evini de satışa çıkardığını söyledi.

GERARD DEPARDİEU HAKKINDA

Gerard Xavier Marcel Depardieu, 27 Aralık 1948 tarihinde doğdu. Oscar'a aday gösterilmiş, Altın Küre Ödülü sahibi Fransız oyuncu. Depardieu Chateauroux, Indre'de, Anne Jeanne Josephe Eliette ile metal işçisi olan Rene Maxime Lionel Depardieu'nün altı çocuğundan üçüncüsü olarak dünyaya geldi. Konuşma bozukluğu sebebiyle okulda yaşadığı sorunlar sonucunda dengesiz ve uyumsuz olarak nitelendirildi. 13 yaşından itibaren matbaacılık eğitimi görmeye başladı ancak eğitimini tamamlamadı.

1964'te, oyunculuk öğrenimi gören Michel Pilorge ile Paris'e gitti. Burada izlediği bir Moliere oyunu sonrasında oyuncu olmaya karar verdi. Theatre National Populaire'de aldığı ücretsiz derslerden sonra, 1966'da Jean-Laurent Cochet'nin yönettiği Ecole d'art dramatique'i bitirdi. Buradaki öğrenimi sırasındaki arkadaşlarından biri Claude Jade'di.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)