BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜniversitelilerin en çok mutlu olduğu şehirler belirlendi----

Üniversitelilerin en çok mutlu olduğu şehirler belirlendi

Üniversitelilerin en çok mutlu olduğu şehirler belirlendi
26 Temmuz 2019 - 10:37 www.finansgundem.com

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı, 81 ildeki, 188 üniversitede öğrenim gören 35 bin 715 öğrenciyle bir 'mutluluk' araştırması yaptı. Araştırmaya göre öğrencilerin en mutlu olduğu şehirlerin başında Eskişehir geliyor.

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı, 81 ildeki, 188 üniversitede öğrenim gören 35 bin 715 öğrenciyle bir araştırma yaptı. Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri araştırmasına göre öğrenciler, öğrenim gördükleri sadece 26 şehirden memnuniyet hissediyor.

Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker'in haberine göre buna karşın 45 şehirde öğrencilerin memnuniyetsizliği söz konusu. Öğrencilerin en çok mutlu olduğu şehirler ise sırasıyla şunlar:

Eskişehir, Aydın, Antalya, İzmir, Çanakkale, Bursa, Muğla, Tekirdağ, Edirne, Ankara, Isparta, Trabzon, Hatay, Samsun, İstanbul-Asya, Balıkesir, Ordu, Manisa, Giresun, İstanbul-Avrupa, Kırklareli, Denizli, Adana, Kocaeli, Sinop, Mersin. 

İşte üniversitelilerin mutlu olduğu iller sıralaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)