BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜniversiteli banka soydu vatandaşlar yakaladı----

Üniversiteli banka soydu vatandaşlar yakaladı

Üniversiteli banka soydu vatandaşlar yakaladı
14 Aralık 2017 - 17:10 www.finansgundem.com

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, girdiği banka şubesinde müşterilere kuru sıkı tabanca doğrultup gişedeki memurdan bir miktar para alıp kaçan üniversite öğrencisi Ahmet K. (25), vatandaşlar tarafından yakalandı

Olay, öğleden sonra Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Caddesi’ndeki banka şubesine gelen Ahmet K., kuru sıkı olduğu belirlenen tabancayı içerideki bir kız öğrencinin başına dayayıp gişede görevli memurdan bir miktar para istedi.

Memurun bir miktar para verdiği Ahmet K., hızla bankadan ayrılırken, bu sırada dışarıda ATM’nin para çekerken olayı fark eden bir uzman çavuş havaya uyarı ateşi açıp şüpheliyi durdurmak istedi. Elindeki tabancayla ateş açarak uzman çavuşa karşılık veren Ahmet K., bir süre sonra vatandaşlar tarafından yakalandı. Vatandaşların etkisiz hale getirdiği Erciyes Üniversitesi’nde öğrenci olan Ahmet K., ihbarla bölgeye sevk edilen polisler tarafından gözaltına alındı.

POLİS ARACI KAZA YAPTI: 4 YARALI

Soygun için bölgeye gelen polis aracı ile Adem Ertosun’un kullandığı 27 LE 137 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada ismi öğrenilemeyen 1 polis memuru, otomobil sürücüsü Adem Ertosun (52) ile sivil otomobilde bulunan İsmail Turan (45) ve Devlet Atılgan (49) yaralandı. Yaralılardan polis memuru ayakta tedavi edilirken, diğerleri ise ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Nurdağı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan 3 yaralı, Gaziantep’teki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan İsmail Turan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Halk14 Aralık 2017 22:17

    Yıllardır Reza ile milleti soyanlara bişey olmaz ama gişe memurundan az miktarda para çalan bu genç hapislerde çürür. Ama dünyanın her yerinde böyle galiba, büyük çalanlar beyefendi oluyo, küçük çalanlar hırsız. (Hırsızı desteklediğim sanılmasin, onu demiyorum)

  • ALi Cengiz14 Aralık 2017 21:22

    Allah akıl fikir versin şimdi 20 yıl yat aklın başına gelsin...