BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜniversitede feci ölüm...----

Üniversitede feci ölüm...

Üniversitede feci ölüm...
11 Kasım 2015 - 18:09 www.finansgundem.com

Galatasaray Üniversitesi’nde arıza yapan asansöre müdahale eden elektrik teknisyeni, aniden hareket eden kabinde sıkışarak hayatını kaybetti.

Olay, Ortaköy, Çırağan Caddesi’nde bulunan Galatasaray Üniversitesi’nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Elektrik teknisyeni Arif Arslan ikinci ve üçüncü kat arasında kalan asansöre müdahale etti. Zemin katta asansör boşluğunda arızayı onarmaya çalışan 46 yaşındaki Arif Arslan, birdenbire kabin aşağıya doğru hareket edince, zemin ile kabin arasında kaldı. Çevredekiler hemen sağlık ekibi ve itfaiyecilerden yardım istedi. İtfaiyecilerin sıkıştığı yerden çıkardığı Arif Arslan’ın hayatını kaybettiği anlaşıldı.



Olay yerine gelen İstanbul Cumhuriyet Savcısı keşif yaptı. Çevrede bulunan üniversite çalışanları ve öğrenciler, üzüntüyle yaşananları izledi. Arif Aslan’ın cansız bedeni, İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İki çocuk babası Arif Arslan’ın yaklaşık 5 yıldır üniversitede elektrik teknisyeni kadrosu ile çalıştığı belirtildi. (Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)