BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜniversite öğrencileri yemekten zehirlendi iddiası----

Üniversite öğrencileri yemekten zehirlendi iddiası

Üniversite öğrencileri yemekten zehirlendi iddiası
01 Şubat 2022 - 21:45 www.finansgundem.com

Konya’da KTO Karatay Üniversitesi'nde kampa gelen öğrenciler, öğretim görevlileri ve personelin bulunduğu yaklaşık 250 kişi yedikleri yemekten zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye kaldırıldı

Konya'da, KTO Karatay Üniversitesi'nde kamp düzenlendi. Öğrenci, çalışan ve görevlilerden oluşan yaklaşık 400 kişi öğle yemeği yedi.

Bu kişilerden bazıları bir süre sonra rahatsızlandı. Yüksek ateş, mide bulantısı ve kusma belirtileri gösteren kişiler hastaneye başvurdu.

Öğrencilerden bazıları öğle yemeğinde ciğer yediklerini, bir süre sonra midelerinin bulandığını ve kusmaya başladıklarını, durumlarının ağırlaşması üzerine ise hastaneye kaldırıldıklarını kaydetti. Hastaneye başvuranların sayısının 250 civarında olduğu öğrenildi.

ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA

Zehirlenme vakalarının ardından KTO Karatay Üniversitesi'nin sosyal medya hesaplarından duyuru yapıldı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Bugün öğlen saatlerinde üniversitemiz yemekhanesinde çıkan bir yemekten dolayı bazı kişilerin etkilendiği görülmüş ve hızla tıbbi müdahalede bulunulmuştur. Bugün üniversitemiz yemekhanesinde tükettiği yemekten dolayı bir rahatsızlık hisseden sevgili öğrencilerimizin ve değerli eğitimcilerimizin hızla bizimle iletişime geçmesi önem arz etmektedir."

AB, ABD, NATO ve AGİT arasında Rusya diplomasisi sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunları darbelere verdikleri destekten biliriz

Günlük veriler açıklandı: 198 vefat, 102 bin 601 yeni vaka

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)