BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkUniCredit İtalya'da yeni yapılandırma----

UniCredit İtalya'da yeni yapılandırma

UniCredit İtalya'da yeni yapılandırma
25 Temmuz 2022 - 17:45 www.finansgundem.com

UniCredit SpA CEO'su Andre Orcel'in bankanın idari yapısını sadeleştirmek amacıyla tepe yöneticilerin görev yerlerinde değişikliğe gideceği ve İtalya operasyonunu tekrar düzenleyeceği belirtildi.

UniCredit SpA CEO’su Andrea Orcel'in, İtalya’nın ikinci en büyük bankasında karmaşıklığı azaltma planı kapsamında bankanın İtalya birimini tekrar düzenleyeceği ve tepe yöneticilerin görev yerlerini değiştireceği belirtildi.

Bloomberg'in haberine göre; bankanın İtalya operasyonları 7 bölgeye ayrılacak. Buna göre Massimilianı Mastali büyük şirket ve varlık yönetimi bölümlerinin başına getirilirken Annalisa Areni ise veri odaklı stratejiler ve perakende, şirket ve özel segmentler için pazarlama bölümlerinden sorumlu olacak. İki müdürün bankanın İtalya Başkanı Yardımcısı Remo Taricani’ye bağlı olacağı belirtildi.

Orcel, üst yönetim kademelerini ve selefi Jean Pierre Mustier'in mirası olan eş-başkan yapılarını azaltarak Milan merkezli bankanın yönetim yapısını sadeleştirmek ve karar verme sürecini hızlandırmaya çalışıyordu.

Banka belirlenen hedeflere ulaşmayı hızlandırmak revizyon planına devam ederken Orcel ay başında bankanın İtalya’daki faaliyetlerinin doğrudan sorumluluğunu üstlendiğini belirtmişti.

Rusya’dan çıkamayan Unicredit’in zararı büyüyor

 

UniCredit, Rusya'daki yatırımlarını devrediyor: 'Listede Türkiye de var'

 

Unicredit, Rusya'dan ayrılıyor mu?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)