BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnal: Kur atağı bertaraf edildi----

Ünal: Kur atağı bertaraf edildi

Ünal: Kur atağı bertaraf edildi
22 Ağustos 2018 - 13:24 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: Hazine ve maliyeden sorumlu bakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı ve yüksek koordinasyonla bu kur atağı, bir millet mukavemetiyle birlikte bertaraf edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valiliği önünde düzenlenen bayramlaşma töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin önemine dikkati çekerek, sistemin yüksek bir koordinasyon ve görev dağılımıyla, daha yüksek bir koordinasyonla çalıştığını belirtti.

Ekonomiye yönelik kur atağı yaşandığını hatırlatan Ünal, "Bu hem yeni hükümet sisteminin ne kadar iyi çalıştığının bir göstergesiydi, hem de ekonominin tek bir çatı altında toplanmasının sonuçlarını görmemiz açısından son derece önemliydi. Hazine ve maliyeden sorumlu bakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı ve yüksek koordinasyonla bu kur atağı, bir millet mukavemetiyle birlikte bertaraf edildi" diye konuştu. 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir23 Ağustos 2018 12:58

    Tam tersine geç ve yetersiz müdahaleleriniz krizin uzamasına neden oldu. Daha ne yapacağını dahi bilmeyen adamları üst makamlara atayınca iş bitmiyor, onlara neyi nasıl yapmaları gerektiğini anlatacak adamlara ihtiyacınız var. Bu işler meydanlarda bol keseden sallamakla olmuyor, işin ehli adamlarla oluyor

  • talip uçar22 Ağustos 2018 21:43

    Kur atağı bertaraf edildi de neden halen dolar 6 liranın üzerinde seyrediyor.Siz nerede yaşıyorsunuz?

  • Değil mi22 Ağustos 2018 23:44

    Daha artmıyor işte onu diyor. Ülkede iyi birşey varsa onu mutlaka hükümet yapmıştır(!) Kötü herşey ülke dışı kaynaklı. (!)

  • Evet tekrar üç seviyelerine düştü22 Ağustos 2018 14:27

    Misafir