BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'ın dostluk mesajına sert tepki----

Ünal Aysal'ın dostluk mesajına sert tepki

Ünal Aysal'ın dostluk mesajına sert tepki
23 Ağustos 2014 - 17:02 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın dostluk mesajına Fenerbahçe'den sert tepki

Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, FB TV’de Fatih Demirkol’un sorularını yanıtladı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantılarında, derbi maç öncesi dostluk mesajları vermişti. Aysal, bu maçın Türk sporu için fırsat olduğunu ve karşılıklı oturup birer çay içilerek geçmişte yaşananlara sünger çekilebileceğini belirtmişti.
Ancak Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, derbi maça günler kala Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın bu dostluk mesajlarını FB TV'den ağır bir şekilde eleştirerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
 
"17 HAZİRAN DURUŞU DOSTLUĞA SIĞMAZ"
 
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın açıklamaları vardı. Bu açıklamalar için neler söylersiniz?
Mahmut Uslu: "Ben başkanlara karşı öyle bir konuşma yapmam ama "Dostluk" kelimesini sayın başkan herhalde Belçikalı olduğu için Türkçesinin tam karşılığını bilmiyor. Yani dostluk demek şu demek, kötü günde insanlara sahip çıkmak demektir. Belki dili sürçtü herhalde, rakip demesi lazım, bizim ezeli rakibimiz kendileri çünkü. Çok kötü günler yaşadığımız günlerde özellikle "bu ateş üfleyerek sönmez" diyen ve bize önemli bir şekilde yanlışlar yapan bir takım insanları da kendi bünyesinde çalıştırıyor şu anda. Biz kişi olarak da, kurumsal olarak da biz ne yaptığımızı biliyoruz. Kimse bize bir şeyler öğretmeye kalkmasın. Her ne kadar bize sivri dilli idareci diye isim taktılar ama bizim nasıl sportmenlik yaptığımız, biliniyor. Bizim bir kelimeyi hatırlatmak istiyorum sayın başkana "Özür" yani özür dilemeleri gerektiği yerde, 17 Haziran duruşu diye bir şey çıkardılar. Bu bile dostluğa sığmayan bir şeydi çünkü geleceksiniz yüzde 49 ihtimalle yenebilirdiniz, yüzde 50 ihtimalle yenebilirdiniz veya mağlup olurdunuz. Nedir 17 Haziran? Ne değişti Türkiye’de, kim ne yapmış size? Bunlar daha çok geriyor insanları. Ben buradan şunu hatırlatmak istiyorum; biz dostuz, biz herkese dostuz ve bizim bu dostluğumuzu da herkes biliyor. Ama dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimler değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur Galatasaray Kulübü."
  
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • evt24 Ağustos 2014 02:05

    çok haklısın. fanatik bir cimbomluyum ve malesef ki çok doğru söylüyorsunuz. bu ünal aysal yönetimin değişmei türk milleti adına çok hayırlı olacaktır. şikeden bile daha olumsuz etkileri vardır türk sporuna. bu yönetim varken dostluk telafuz bile edilemez..

  • Ender DOSAN23 Ağustos 2014 23:39

    Mahmut Bey anket yaptırsın sonuca şaşırır Feneri Fenerlilerden başka seven yok ama diğer 2 büyüğe diğer takım taraftarlarının birçoğunun sempatisi vardır

  • İzmirli23 Ağustos 2014 18:50

    Yahu nere vatandaşı olursan ol önce medeni bir insan olmak gerekir.

  • Hakkı23 Ağustos 2014 17:33

    Esas Fenerbahçe yönetimi olarak siz dostluktan anlamıyorsunuz. Adam kibarca size dostluk eli zeytin dalı uzatmış, ama siz hem şike yapın hemde adamın dostluk elini geri çevirin. Şunu anladım domuzdan post Fenerden dost olmaz arkadaş. Ne haliniz varsa görün.