BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnal Aysal'dan transfer haberi!----

Ünal Aysal'dan transfer haberi!

Ünal Aysal'dan transfer haberi!
31 Aralık 2013 - 14:05 www.finansgundem.com

Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için yapılacak transferler hakkında Ünal Aysal müjde verdi

Sarı-kırmızılıların 1 numarası Türkiye'de görüştükleri çok isim bulunmasına karşın gerek oyuncuların gerekse kulüplerin G.Saray'ın ismini duyduktan sonra fiyat arttırması nedeniyle stratejiyi değiştirdiklerini belirtirken şunları söyledi:
"Ülke içinde görüştüğümüz isimler var tabii ki. Ama Türkiye pazarından sıtkım sıyrıldı. G.Saray ismini duyunca Anadolu kulüpleri şahin oluyor. 1 isteyecekken 4 istiyorlar. Oyuncu ile anlaşıyorsunuz bu kez kulübü fiyat arttırıyor. Dolayısıyla şu an da transfer stratejsini değiştirdim. Önceliğimiz yurt dışındaki yerli oyuncular. Ancak benim gönlümden geçen ve Mancini'nin de onayladığı isim Grasshoppers'ın sağ kanat oyuncusu Izet Hajrovic. Henüz KAP'a bildirecek seviyeye gelmedik. O seviyede bir temasımız yok. Ama birkaç güne kadar resmi görüşmeler yapar ve bu oyuncuyu KAP'a bildirecek duruma geliriz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)