BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan transfer açıklaması!----

Ünal Aysal'dan transfer açıklaması!

Ünal Aysal'dan transfer açıklaması!
15 Ağustos 2014 - 07:21 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, telefonla katıldığı yayında taraftarların merak ettiği transfer konusunda açıklamada bulundu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Süleyman Seba'nın vefatı ve Süper Kupa maçı için konuştu..

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu Spor Kazanı programına telefonla bağlanan Ünal Aysal, önce Süleyman Seba'nın vefatıyla ilgili konuştu.

SEBA'YA LAYIK BAŞKANLAR OLURUZ

"Süleyman Seba, futbolumuzun yetiştirdiği nadir yöneticilerinden, duayen başkanlardan biri. Bütün Türk sporu için büyük bir kayıp. Kendisini maalesef kısa süre tanıma fırsatı buldum. Gerçekten kaybımız çok büyük, bundan dolayı üzüntümüğz de çok büyük. İnşallah Süleyman Seba'ya layık başkanlar oluruz. Türk sporuna her zaman ışık vermeye devam edecek."

Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı ile ilgili olarak ise Aysal, "Süper Kupa'da her zaman olduğu gibi dostluk kazansın diyorum. Cezam dolasıysıyla orada olmaycağım ama kalbim, gönlüm evlatlarımla olacak. Her iki takıma da başarılar diliyorum" diye konuştu.

SON DERECE İDDİALIYIZ

Takımın durumu ve transfer ile ilgili de konuşan Aysal, "Prandelli yepyeni bir ruh geitrdi. Başarılı bier akibimiz vardı, 3 sene başarılı sonuçlar aldık. Geçen sene biraz bocaladık ama bu sene son derece iddialıyız. Galatasaray'ın kadrosu en zengin kulüplerden biri. Takımda büyük değerler, yetenekler var. Yeni hocamız bunları değerlendirmeye çalışıyor. Tespit ettiği eksikller için belki bir iki tane daha transfer devreye girebilir. Hocamızın tercihi hırslı genç yetenekler. Biz de buna uygun çalışyoruz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER KONUSU

Transfer gündemindeki stoper Balanta ilgili soruya "Balanta olabilir ama başka alternatiflerimiz de var. Bunların tabi hem bütçeye hem de neticeye uygun olanı seçmeyi istiyoruz" cevabını veren Aysal, Roberto Soldado, Lukas Podolski ve Joel Campbell'ın transfer olaslıkları ile ilgili soru üzerine ise "Hocamızın talep etiği oyuncu profilini söyledim. Buna uygun olup olmadıklarına siz karar verin" ifadelerini kullandı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)