BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan Prandelli'ye transfer garantisi ----

Ünal Aysal'dan Prandelli'ye transfer garantisi

Ünal Aysal'dan Prandelli'ye transfer garantisi
10 Ağustos 2014 - 09:53 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan, teknik direktör Cesare Prandelli'ye garanti...

Cim Bom’da transfer gündemi sıcaklığını koruyor. Sarı-Kırmızılılar, dünyanın dört bir yanında temaslarına devam ediyor. Özellikle teknik direktör Cesare Prandelli’nin ‘mutlak’ diye nitelendirdiği takviyeleri bir an önce yapmak isteyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hocaya güvence verdi. Sadece mevki değil, doğrudan isim talep eden Prandelli ile bir görüşme yapan Aysal, “Sen merak etme hocam, istediğin iki oyuncu da en kısa sürede transfer edilecek” ifadesini kullandı.

Devler araya girince...
Prandelli’nin ısrarla istediği bu iki isimden biri, geçen sezondan beri Galatasaray’ın gündemindeydi. Arjantin Ligi’nde River Plate forması giyen 21 yaşındaki stoper Eder Balanta ile savunmadaki hız problemini çözmek isteyen Prandelli’nin talebiyle görüşmelere hız verildi. Ancak ciddi bir sorun var. O da Valencia ve Lazio’nun, Kolombiyalı futbolcunun transferini bitirmek için, River Plate ile bonservis konusunda anlaşmış olmaları. Galatasaray’ın bu yarıştaki en büyük kozu Şampiyonlar Ligi gibi görünse de, halihazırda sıkıntı oyuncudan değil kulüpten yana. Zira bonservis konusundaki 7.5 milyon Euro’luk talep henüz Galatasaray tarafından karşılanmadı.

Kiralama formülü devrede
Hocanın en çok istediği bir diğer isim de süratiyle ön plana çıkıyor. Arsenal forması giyen Joel Campbell, Prandelli’nin sisteminde önemli bir yere sahip. Bir süredir Kosta Rika’lı forvet oyuncusunu elden çıkarmayacağını duyuran Arsenal’in hocası Arsene Wenger’in de bu konuda yumuşamaya başladığı öğrenildi. Fransız teknik adamdan onay çıktığı takdirde bu transferin, kiralık formülüyle de olsa gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Olası bir kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonunun da eklenmesi gündemde.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)