BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan Fenerli yöneticiye sert cevap----

Ünal Aysal'dan Fenerli yöneticiye sert cevap

Ünal Aysal'dan Fenerli yöneticiye sert cevap
23 Ağustos 2014 - 18:19 www.finansgundem.com

G.Saray Başkanı, kendisi için, "Belçikalı olduğu için dostluk kelimesinin anlamını bilmiyor" diyen F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya sert çıktı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçına saatler kala iki kulüp arasındaki ipler gerilmeye başladı.

Sarı lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu'nun, FB TV'de, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal aleyhine yaptığı açıklamalar büyük yankı yarattı. Uslu'nun, "Ünal Aysal herhalde Belçikalı olduğu için dostluk kelimesinin Türkçe anlamını bilmiyor" sözlerine karşılık veren Aysal, şu ifadeleri kullandı:

"Mahmut Uslu beni anlamamış. Ben Fenerbahçe ile Galatasaray'ın taraftarları dost olsun dedim. Yoksa şikeye bulaşmış adamla ne dostluk yapacağım ki!. Şu anda Fenerbahçe yönetimiyle hiçbir dostluğumuz olamaz. Ne zaman ki bunlar gider, o zaman iki kulüp tekrar dost olur."

Ünal Aysal, transferi gündemde olan Alman golcü Lukas Podolski konusunda da, "Hoca istesin hemen alırım, ancak Prandelli istemiyor" açıklamasını yaptı.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kim haklı?24 Ağustos 2014 01:34

    ünal aysal küçük yatırımcıya attığın kazığın hesabı birgün mutlaka sorulacaktır senden.. Doğru demişler sende ne dostluk ne vicdan ne de utanma var..!

  • Saraylı23 Ağustos 2014 18:41

    Ünal başkanın belkide en doğru tesbiti.Bu fb yöneticilerinden dost hatta post bile olmaz.

  • Murat23 Ağustos 2014 18:27

    Helal sana başkan şu şikecilerden zaten dost olmazdı. İyi söyledin....