BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'dan çarpıcı açıklamalar!----

Ünal Aysal'dan çarpıcı açıklamalar!

Ünal Aysal'dan çarpıcı açıklamalar!
24 Eylül 2013 - 12:07 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, son günlerde gündeme oturan konular hakkında basına açıklamalarda bulundu

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, gündemdeki Fatih Terim konusu ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Önümüzdeki 24 veya 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yöneticilerimizle beraber bu konunun konuşulacağı bir gerçek” diyen Ünal Aysal, Terim ile yolların ayrılması ihtimali için de “Hiçbir teknik direktörle görüşme yapmadık. Ancak bir karar alınırsa hemen görüşmeler yapılır. Gerekirse en iyi yerli ya da yabancı profesyoneller bulunabilir” dedi.
İşte Ünal Aysal’ın açıklamaları…
Ne Fatih hocanın ne de benim beyanatımız olmadı polemik ile ilgili. Ortada saklanacak bir durumda yok. Basın bunu fazlasıyla işledi. Fatih hocamızın milli takımı çalıştırmasıyla işler biraz alevlendi. Bugün size sadece bu işin iç sorunumuz olduğunu ama bu konunun Fatih hocayla oturup bir sohbetle sonuçlanacağını söyleyebilirim.
48 SAAT İÇERİSİNDE BİR KARAR VERİLECEK
Ortada bir sorun yaratıldı. Galatasaray ve milli takımın menfaatleri için oturup bir karar almak lazım. Kararsızlık kötüdür. Önümüzdeki 24 veya 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yöneticilerimizle beraber bu konunun konuşulacağı bir gerçek. İletişim konusuna bir sorun yaşadığımız gerçek.
Hiçbir teknik direktörle görüşme yapmadık. Ancak bir karar alınırsa hemen görüşmeler yapılır. Gerekirse en iyi yerli ya da yabancı profesyoneller bulunabilir. Ben kimseye kırgın değilim.
MELO SAYGISIZLIK YAPMADI
Beşiktaş seyircisine karşı benim hiçbir futbolcum saygısızlık etmedi, etmez de…
SÖZLEŞME UZATMAYI KABUL ETMEDİ  
Fatih hocamızla her sene gözden geçirilmek üzere görüşmekte mutabık kaldık. Hocamız Antalyaspor maçından sonra sözleşme uzatmayı kabul etmedi. “1’er yıl uzatıyorduk şimdi neden 2 yıl dediniz” dedi. Görüşlerine saygı duyuyoruz.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)