BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal kendini böyle savundu----

Ünal Aysal kendini böyle savundu

Ünal Aysal kendini böyle savundu
22 Ocak 2016 - 15:09 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, şubat ayında açıklanması beklenen men cezasının yeni yönetimin suçu olduğunu söyledi

Galatasaray, titizlikle 12 Şubat’ta gerçekleştirilecek UEFA Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Yargı Komisyonu’na savunmasını hazırlarken eski bir dosttan haber geldi.

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal Sarı-Kırmızılı takıma bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi.

Aysal, “Kurulun başındaki kişi Belçika eski başbakanı ve kendisi benim çok yakın dostum. Galatasaray yönetimi bu konuda destek istiyorsa beni aramaları yeterli. Ben elimden geleni yaparım” dedi.

İYİ ANLATILAMADI

Aysal daha önce yönetimin muhasebe teknikleri ve hesapları açısından yanlışlar yaptığını bu nedenle yaptıkları savunmanın UEFA’yı tatmin etmediğini belirterek, “Galatasaray’ın mali durumu UEFA’da çok daha iyi anlatılabilirdi. O zaman böyle bir ceza gelmezdi. Galatasaray yönetimi şubat ayı sonundaki yargı komisyonuna daha iyi hazırlanarak gitmeli” diye konuştu.

HAKSIZLIK EDİYORLAR

Galatasaray eski başkanı, camia içinden bazı kişilerin borçların kendi dönemine ait olduğunu ileri sürdüklerini ileri sürerek, “Hesaplar ortada. Bu yalnızca bizim döneme ait bir borç değildir. Son üç yılda ne kadar borca girildiğine bakılsın. Yapılan uyarılar var. Bu konuda daha hassas davranılabilinirdi” ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)