BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal aday olacak mı?----

Ünal Aysal aday olacak mı?

Ünal Aysal aday olacak mı?
24 Eylül 2014 - 10:05 www.finansgundem.com

Başkanlığa aday olup olmayacağı merak edilen Aysal, Ali Dürüst’le görüşmesinde net sinyaller verdi

Geçen perşembe seçim kararı almasına rağmen adaylığı ile ilgili açıklama yapmayan G.Saray Başkanı Aysal, eski yönetici Ali Dürüst’le bir araya geldi ve artık göreve talip olmadığını iletti.

Galatasaray'da tüm camia bugüne kilitlendi. Nedeni ise geçtiğimiz perşembe günü yapılan yönetim kurulu toplantısında 18-25 Ekim tarihlerinde erken seçim kararı alan sarı-kırmızılılarda başkan Ünal Aysal'ın yeniden aday olup olmayacağını bugün netleşecek olması.

Sarı-kırmızılıların 1 numarası Aysal’ın ne karar vereceği camia tarafından merakla beklenirken başkan dün yönetim kurulu toplantısının ardından Ali Dürüst’le bir araya geldi. Camianın ağır toplarından Dürüst ile fikir alışverişinde bulunan Ünal Aysal, kulüpteki geleceğini de açıkladı.

OTELDE KRİTİK GÖRÜŞME

Eski başkanlardan  Alp Yalman’ın yeniden başkanlık koltuğu için adaylığını koyması ve daha önce karşısında seçim kazandığı Mehmet Helvacı’nın da “Aysal’ın karşısına çıkmayacağım. Ancak Eğer o adaylığını açıklamazsa ben bu görev için adayım”?demesinin ardından dün akşam saatlerinde gerçekleşen kritik görüşmede sarı-kırmızılı kulübün başkanı, görevine devam etmeyi düşünmediğini söyledi.

KIRAÇ'TAN TAM DESTEK VAR

Camianın duayenlerinden İnan Kıraç ve eski başkan Faruk Süren de hafta içinde Aysal’a destek verdiklerini, yönetimi yenileyip devam etmesi yönünde güvenoylarını açıklasa da başkan, Les Ottomans Oteli’ndeki toplantıda Ali Dürüst’e “Ben artık bu işte yokum. Benim yerime sen geç. Başkanlık için aday ol ve seçime gir” önerisinde bulundu.

AYSAL BUGÜN AÇIKLAYACAK

İki kez seçildiği G.Saray Başkanlığı görevine veda etmeyi kafasına koyan Ünal Aysal’ın bu sözlerine Ali Dürüst net bir karşılık vermezken bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı ise böylelikle belli oldu.

Aysal bugün kamuoyuna yapacağı açıklamayla, dün akşamki görüşmede Ali Dürüst’e de söylediği gibi artık G.Saray’daki başkanlık görevine devam etmeyeceğini duyuracak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)