BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnal: AK Parti Türkiye'nin sigortası----

Ünal: AK Parti Türkiye'nin sigortası

Ünal: AK Parti Türkiye'nin sigortası
23 Ağustos 2019 - 12:06 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partinin 18. kuruluş yıl dönümüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'den önce Türkiye'nin demokrasi noktasında ciddi gerilimler yaşandığına vurgu yapan Ünal, "AK Parti Türkiye'nin sigortasıdır" dedi.

Ünal, katıldığı televizyon programında partinin 18. kuruluş yıl dönümüne ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

NTV'nin yayınına katılan Ünal, "Türkiye'de 'Genelkurmay'ın ışıkları sönmedi, genç subaylar rahatsız, 367 garabeti gibi dönemleri geride bırakıp bugünlere ulaştık" dedi.

'ADIMLARIMIZI ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

18 yıllık bir partinin 17 yıldır iktidarda olmasının çok önemli olduğuna işaret eden Ünal, AK Parti'nin Türkiye'nin sigortası olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Sürekli olarak felaket tellallığı yapan kesimlere rağmen çok şükür bugünlerdeyiz. Son dönemde bile S-400, Halk Bankası, 23 Haziran seçimleri gibi olayların ardından 'Türkiye bitti, dolar 12 lira olacak' dediler. Onlar bunları yapmaya biz de inanmaya devam edeceğiz ve adımlarımızı atmaya devam edeceğiz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • allah ıslah etsin bunları23 Ağustos 2019 17:57

    Yav bu söylediklerine gerçekten kendileri inanıyormu. Ülkeyi getirdikleri hale bakınca. Ekonomi ve sosyal hayat uçurumun kenarında dış politikada her yerde tosladık memleket göçmen kampına döndü, adalet yerlerde sürünüyor, her yere tarikatlar hakim, işsizlik boyut atladı, tarım yerlerde, herşeyimizi sattılar, borç gırtlağa dayandı. Bir tane dahi olumlu yaptıkları şey yokken insanlarımızın aklı ile alay etmeyi hala algı olarak görüyorlar ya .