BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜmraniyespor, Trabzonspor'u da kupadan eledi----

Ümraniyespor, Trabzonspor'u da kupadan eledi

Ümraniyespor, Trabzonspor'u da kupadan eledi
26 Şubat 2019 - 22:08 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Trabzonspor'u konuk eden Ümraniyespor, 0-0 biten ilk maçın ardından rövanşı 3-1 kazanarak yarı finale yükselen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Ümraniyespor’a konuk olan Trabzonspor, 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybetti ve tur biletini rakibine kaptırdı.

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Ümraniyespor bir önceki turda da Fenerbahçe’yi saf dışı bırakmıştı.

Trabzon’da oynanan ve 0-0 beraberlikle sona eren maçın rövanşında iki ekip İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Maçın 35. dakikasında Anthony Nwakaeme’nin golüyle 1-0 öne geçen bordo mavili ekip ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıda Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı oyundan çıkarken yerine Batuhan Artarslan dahil oldu.

Ev sahibi Ümraniyespor 55. dakikada Leandrinho’nun golüyle skoru 1-1’e getirirken 66. dakikada ‘VAR’ kararı sonrasında kazanılan penaltıyı Emircan Altıntaş gole çevirdi ve durum 2-1’e geldi.

Bir anda geriye düşen Trabzonspor beraberlik için yüklenirken 72. dakikada Abdülkadir Parmak ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Ancak ‘VAR’ kontrolü sonrasında pozisyonun penaltı olmadığına karar verildi.

Kalan dakikalarda bordo mavili ekip Ekuban ve Nwakaeme ile çok net fırsatlar yakalamasına rağmen golü bulamadı. Bütün hatlarıyla yüklenen Trabzonspor karşısında boş alan bulan Ümraniyespor 90+3’da Atabey Çiçek’in golüyle skoru 3-1 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)