BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUludağ'daki arama çalışmalarında ceset bulundu iddiası----

Uludağ'daki arama çalışmalarında ceset bulundu iddiası

Uludağ'daki arama çalışmalarında ceset bulundu iddiası
09 Aralık 2019 - 20:03 www.finansgundem.com

Uludağ'da kaybolan dağcıları arama çalışamları sırasında kırmızı montun bulunduğu konuma yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bir ceset bulunduğu iddia edilmişti. Valilik, iddiayı yalanladı

DHA, Uludağ’da, kaybolan dağcıları arama çalışmalarında bir ceset bulunduğunu iddia etti. Bursa Valiliği ve AFAD görevlileri, herhangi bir cesede rastlanmadığını, arama çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

“EFE SARP’A AİT MONT VE BERE DIŞINDA HERHANGİ BİR İZ, BULGU YOK”

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Uludağ’da kaybolan iki kişiyi arama çalışmalarında şu ana kadar Efe Sarp’a ait olduğu belirlenen mont ve bere dışında dışında herhangi bir iz ya da bulguya rastlanmadığını söyledi.

Canbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayıp iki kişiyi bulma çalışmalarının 8 gündür yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydetti.

Ekiplerin bölgede çalışmaya devam ettiğini aktaran Canbolat, “Şu ana kadar yapılan bütün çalışmalarda Efe Sarp’a ait mont dışında herhangi bir iz ve bulguya rastlanmamıştır.” dedi.

İstanbul’dan Bursa’ya 1 Aralık Pazar günü gelen ve araçlarını Uludağ Jandarma Karakolunun yanına park ettikten sonra zirve istikametine yürümeye başlayan Mert Alpaslan (31) ve arkadaşı Efe Sarp (37), bir süre sonra sisin bastırmasıyla kaybolmuş, ihbar üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)