BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUludağ'da korona virüs partisi----

Uludağ'da korona virüs partisi

Uludağ'da korona virüs partisi
25 Ocak 2021 - 15:29 www.finansgundem.com

Korona virüs salgını kapsamında alınan sokağa çıkma tedbirleri sürerken, Bursa Uludağ'da bulunan birçok otelde düzenlenen partilerde sosyal mesafe ve maske kuralları hiçe sayıldı.

Kış turizminin önemli noktalarından Bursa Uludağ'da, geçtiğimiz hafta sonu otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olarak ölçüldüğü bölgede konaklayan yerli ve yabancı konuklar, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu.

TEDBİRLERE UYULMADI

Gündüz, karların üstünde kayanlar pistlerde yoğunluk oluştururken, akşam da eğlence görüntüleri tepki çekti. Farklı otellerde düzenlenen eğlencelerde, korona virüs kısıtlama kuralları arasında yer alan maske ile sosyal mesafeye aldırılmadığı dikkat çekti. Pek çok noktada müzik eşliğinde kalabalık grupların geç saatlere değin eğlendiği gözlendi.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Uludağ’da tatil yapanların eğlence ve kayak pistlerindeki görüntülerinin yayınlanması üzerine sosyal medya kullanıcısı pek çok vatandaş, duruma tepki gösterdi. Korona virüs kısıtlama kararlarına eşit olarak uyulması istendi.

76 BİN 380 TL CEZA UYGULANDI

Geçtiğimiz hafta Uludağ'da bir otelde kalan 10 kişilik müşteri grubunun terasta, müzik eşliğinde sosyal mesafe ile maske kuralına uymadan eğlenmeleri üzerine otel işletmecisine ve eğlenen gruba toplam 76 bin 380 TL para cezası uygulandı.

'Türkiye büyümesi dünya ortalamasının çok üzerinde'

 

Eski Başkan Donald Trump'ın 'intikam' planı

 

Meclis'te yoğun mesai başlıyor

 

Garanti BBVA KOBİ ve ticari müşterileri maaş sözleşmelerini dijital onayla imzalayabilecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)