BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUltra zenginlerin evi ABD----

Ultra zenginlerin evi ABD

Ultra zenginlerin evi ABD
05 Mart 2020 - 11:29 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz yıl 30 milyon doların üzerinde servete sahip zenginin en fazla ikamet ettiği yer ABD ve Çin oldu.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Knight Frank'in 2020 Servet Raporu'na göre, Amerika Birleşik Devletleri geçtiğimiz yılda 30 milyon dolardan daha fazla net servete sahip 13 bin 443 yarattı. Çin’deyse bu rakam 7 bin 892 ile ikinci olurken, Japonya ultra zengin yaratmakta bu iki ülkenin biraz gerisinde kalsa da üçüncü oldu.

Knight Frank'in konut araştırmalarının küresel başkanı Liam Bailey, "Asya giderek daha önemli hale geliyor, ancak Amerika ön planda kalmada inanılmaz derecede başarılı" dedi.

Araştırma, geçen yıl Çin ve ABD arasındaki ticari gerginliklerin tırmanmasına rağmen iki ülkedeki zenginliğin arttığını vurguluyor. Bu kazanımların bazıları, dünyanın en zengin 500 insanının 5 günde servetini 444 milyar dolar geçen haftaki korona virüs düşüşü sırasında kayboldu.

Araştırmanın başındaki isim, "Covid-19 hastalığının yayılması, önemli bir insani etkiye sahip ciddi ve endişe verici bir gelişme olmakla birlikte, aynı zamanda ekonomide ve pazarda ciddi bir belirsizlik yaratma potansiyeline de sahip." dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)