BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜlkü ocaklarından 'Yavaş' tepki----

Ülkü ocaklarından 'Yavaş' tepki

Ülkü ocaklarından 'Yavaş' tepki
28 Mart 2014 - 08:10 www.finansgundem.com

Ankara Ülkü Ocakları eski başkanları ortak bir deklarasyon yayınladı, Ankara'da MHP adayı Karakaya'ya tam destek verdi

Ankara Ülkü Ocakları eski başkanlarından CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert tepki! İrfan Topçu, geçtiğimiz dönem MHP'den aday olan Mansur Yavaş'ın yeni bir siyasi hedef seçerek CHP'den aday olduğunu söyleyerek, ülkücülerin tek adayının MHP Adayı Mevlüt Karakaya olduğunu açıkladı.

İrfan Topçu, Ankara Ülkü Ocakları eski başkanlarıyla birlikte ortak bir deklarasyon yayınladı. İrfan Topçu'nun açıkladığı deklarasyonda, isim vermeden CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş eleştirildi, kendisinin siyasi bir hedef ve siyasi doktrin seçtiği belirtilerek CHP rozeti taktığı hatırlatıldı.

"SİYASETE FEDA EDİLEMEZ"

Ülkücülüğün, siyasete feda edilemeyecek kutsal bir değer olduğunu ifade eden Topçu, Milliyetçi Hareket'in bugünlerine acı gözyaşı ve kan dökerek ulaştığını belirleterek şöyle konuştu:

"Ülkücülük; hiç kimsenin, kimselerin siyasete feda edemeyeceği kadar kutsal bir davadır… Bizler üzülerek görmekte ve duymaktayız ki; içerisinde bulunduğumuz seçim atmosferinde bir kısım insanlar ülkücülükten vaz geçmiş fakat ülkücülerden vaz geçmemiştir.

"NE SATILIKTIR NE DE KİRALIK"

Bir kısım zevatın durumundan vazife çıkartarak, ülkücülük hareket adına karar verdiklerini ilan etmeleri, doktrinler edepsizliktir… Besmele ile girdiğimiz ülkü ocaklarından, ahlak, ilim, erdem ve vatan sevgisi ile dolu çıkan ruhlarımız hiçbir şekilde ne satılıktır nede kiralıktır… Ülkücüler; Milliyetçi Hareket Partisinin ve onun değerli adayı, dava adamı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya’nın yanındadır."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZAVALLILAR28 Mart 2014 14:10

    BU HAREKETİNİZLE AK PARTİYE HİZMET EDİYORSUNUZ. KARAKAYA NIN ALAMAYACAĞINI BİLE BİLE BU MİLLETE İHANETTİR. SİZLER BARİ KOLTUK UĞRUNA BUNU YAPMAYIN. VAH BENİM İNSANIMA.. YİNE KARA (ak) NIN ELİNE KALDI