BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜlker’in yeni ürünü Yupo Challenge eğlendirecek----

Ülker’in yeni ürünü Yupo Challenge eğlendirecek

Ülker’in yeni ürünü Yupo Challenge eğlendirecek
17 Nisan 2019 - 16:20 www.finansgundem.com

Ülker, yeni ürünü Yupo Challenge’la oyunla şekerlemeyi bir araya getirerek bir ilke daha imza attı...

Ülker Yupo, inovatif ürünleriyle şekerleme pazarındaki büyümesini sürdürüyor. Çokojelo’yla Türkiye’nin ilk çikolata kaplı jelly şekerlemesini tüketiciyle buluşturan Yupo, yeni ürünü Yupo Challenge’la da oyunla şekerlemeyi bir araya getirerek bir ilke daha imza attı.

Dijital dünyada popüler olan eğlenceli challenge akımı Türkiye’de ilk kez bir şekerleme ürünüyle birleşti. Acı biber, keskin nane, meyve ve kola aromalı lezzetlerin tek paket içerisinde yer aldığı yeni Yupo Challenge, paketlerinin arkasındaki 5 farklı oyunu 4 farklı jelly ile buluşturuyor. Tek ayağı havada tutup zıplayarak etrafında dönme, ellerini yere koyup masa gibi durma, dizlerini büküp bekleme, gülümsememe gibi paket arkası oyunlarıyla, Yupo herkesi eğlenceye davet ediyor.

Buğra Kazancı ile Yupo Challenge’a var mısın?

“Yupo Challenge’a var mısın?” kampanyasında, challenge oyunlarının nasıl oynandığını ünlü YouTuber Buğra Kazancı anlatıyor. Kazancı ve arkadaşlarıyla birlikte çekilen challenge oyun videolarına Youtube’taki Ülker Yupo TV kanalından ulaşmak mümkün. Yupo, daha fazla challenge oyunu için ise çocukları www.yupochallenge.com’a bekliyor.  

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)