BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Ülkeden sınır dışı edilsin'----

'Ülkeden sınır dışı edilsin'

'Ülkeden sınır dışı edilsin'
26 Ocak 2014 - 16:16 www.finansgundem.com

Skandallarıyla ünlü şarkıcı Justin Bieber için imza kampanyası başlatıldı

ABD’de uyuşturucu ve alkol etkisinde araba kullanmak suçundan gözaltına alınan Justin Bieber için ülkeden sınır dışı edilmesini öngören bir dilekçe kampanyası başlatıldı. Dilekçe şimdiden 30 bin imza topladı.

Binlerce ABD vatandaşı, uyuşturucu ve alkol etkisinde araba sürerken gözaltına alınan Justin Bieber’ın sınır dışı edilmesi için başlatılan kampanyaya imza verdi.

Beyaz Saray, kamudan gelen dilekçelere cevap verdiği ‘We the People’ sayfasında açılan dilekçede, “ABD halkı olarak tehlikeli, dikkatsiz ve uyuşturucu kullancısı Justin Bieber’ın sınır dışı edilmesi ve yeşil kartının iptal edilmesini istiyoruz. Sadece insalarımızın güvenliğini tehdit etmekle kalmıyor, ülkemizin gençleri üzerinde de kötü bir etki bırakıyor” ifadelerine yer verildi.

Kanadalı şarkıcıya karşı başlatılan kampanya 3 günde 30 binin üzerinde imza toplandı. Eğer dilekçe 100 binin üzerinde imza toplamayı başarırsa Beyaz Saray bu konuda açıklama yapmak zorunda kalacak. Ancak ABD göçmenlik yasalarına göre, bir kişi büyük çaplı bir suça karışmadığı ve bir yıldan fazla hapis cezası almadığı sürece vizesi iptal edilmiyor.

19 yaşındaki şarkıcı yaşadıklarının ardından Twitter hesabı üzerinden hayranlarına seslenerek, “Güçlü olun, Tanrı bizimle. Hayranlarım benim hayatımı değiştirdi, size hep minettar kalacağım” mesajını paylaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)