BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'nın Yılan Adası'na operasyonu püskürtüldü----

Ukrayna'nın Yılan Adası'na operasyonu püskürtüldü

Ukrayna'nın Yılan Adası'na operasyonu püskürtüldü
21 Haziran 2022 - 16:29 www.finansgundem.com

Ülkesinin savaştaki eylemlerine ilişkin bilgi veren Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna'nın Karadeniz'deki Yılan Adası'nı almak için düzenlediği operasyonun, Rus ordusu tarafından püskürtüldüğünü açıkladı.

Dün saat 05.00'te Kiev yönetiminin, Yılan Adası'nı Ruslardan almak için girişimde bulunduğunu açıklayan Sözcü İgor Konaşenkov, Ukrayna ordusunun hava ve topçu saldırıları yapmayı, sonrasında ise çıkarma yaparak adayı alacak şekilde operasyon planladığını bildirdi.

Konaşenkov, Rus güçlerinin Ukrayna’nın saldırılarını püskürtmesinin ardından Ukrayna birliklerinin adaya çıkarma yapmaktan vazgeçtiğini duyurdu.

Rus doğalgaz üretim altyapısı vuruldu

Ukrayna’nın bu girişiminin ardından Karadeniz'in kuzeybatı kesimindeki Rus doğalgaz üretim altyapısına yönelik saldırı gerçekleştirdiğini kaydeden Konaşenkov, saat 08.00 sonrasında Kırım-1 ve BK-1 doğalgaz üretim platformlarının vurulduğunu belirtti. Konaşenkov, saldırı sonrasında BK-1 platformunda yangın çıktığını dile getirdi.

Ukrayna'ya ait Su-25 savaş uçağı düşürüldü

Ukrayna’daki askeri tesisleri vurmaya devam ettiklerini açıklayan İgor Konaşenkov, Harkiv'deki Mazanovka yerleşim birimi yakınında Ukrayna hava kuvvetlerine ait Su-25 savaş uçağını düşürdükleri bilgisini paylaştı.

Rusya: Ukrayna’ya ait bugüne kadar 209 uçak, 132 helikopter yok edildi

Sözcü, “Ukrayna’ya ait bugüne kadar 209 uçak, 132 helikopter, 1292 insansız hava aracı, 348 hava savunma füze sistemi, 3 bin 709 tank ve zırhlı araç, 580 çok namlulu roketatar, 2 bin 65 obüs ve havan topu, 3 bin 760 özel askeri araç yok edildi” dedi.

Rusya silahlı kuvvetlerini güçlendirecek

Rusya'dan Litvanya'ya nota

Rusya: Ukrayna'ya ait 208 uçak ve 132 helikopter imha edildi

AB'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar uzatıldı

Rusya tehdidi 35 yıllık ada krizini çözdü!

ABD'de Rusya kaynaklı siber saldırı korkusu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)