BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiUkrayna'nın inşası için ne kadar para lazım?----

Ukrayna'nın inşası için ne kadar para lazım?

Ukrayna'nın inşası için ne kadar para lazım?
30 Kasım 2022 - 10:43 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Ukrayna'nın yeniden inşası için ne kadar finansman gerektiğini açıkladı.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin faturası gün geçtikçe daha da artıyor. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ülkesinin inşası için 1 trilyon doları aşan bir meblağa ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Ukrayna’nın bölgelerini ve şehirlerini yeniden inşası için Kiev’in düzinelerce Batılı ülkeden yardım alacağını söyleyen Zelenskiy, bu ülkeleri Ukrayna'nın restorasyonuyla ilgilenmeye çağırdı.

Zelenskiy’e göre, himaye sistemi, ülkelerin ve şirketlerin belirli bölgeleri, altyapılarını ve işletmeleri eski haline getirme çabalarını dağıtmalarına izin verecek. Zelenskiy, Fransa, İngiltere ve diğer Batılı ülkelerin yetkililerinin buna şimdiden ilgi gösterdiğini vurguladı.

Bu ülkeleri Fransa, Birleşik Krallık, Hollanda ve Almanya, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Türkiye, Polonya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Slovenya, Letonya, Estonya, İsviçre, Slovakya, Avusturya, Yunanistan, Kanada, ABD, Japonya ve Avustralya diye ekledi.

Daha önce, Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, ülkenin çatışma sonucu zarar gören enerji sisteminin restorasyonunun yüz milyonlarca dolara mal olacağını söyledi. Ona göre, Ukrayna şu anda Sovyet döneminde inşa edilen sistemi onarmak için ekipman ve malzeme sıkıntısı yaşıyor.

Ukrayna'daki savaşta 429 çocuk öldü

 

BM, Ukrayna'daki savaş suçlarını tespit etti

 

Ukrayna'daki savaşla 71 milyon kişi daha yoksullaştı

 

AB: Rus oligarkların varlıkları Ukrayna'nın inşasında kullanılsın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)