BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Ukrayna'nın AB yolu başladı'----

'Ukrayna'nın AB yolu başladı'

'Ukrayna'nın AB yolu başladı'
18 Mart 2022 - 14:43 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı görüntülü konuşma sonrası, Ukrayna'nın Avrupa yolundaki sürecinin başladığını söyledi.

"Devlet Başkanı Zelenskiy'e AB'nin desteğinin devamı konusunda teminat verdim. Ukrayna'nın AB yolu başlamıştır" diyen Ursula von der Leyen, bu tür zamanlarda vizyon, sebat ve tahammül gerektiğini söyledi. Von der Leyen,  AB Komisyonu'nun bu yolda ilerleyeceğini belirtti.

'Ukrayna'nın 300 milyon avroya ihtiyacı var'

Zelenskiy'i ayrıca AB'nin daha önce onayladığı makro finansal desteğinin 300 milyon avroluk ikinci diliminin ödeneceği konusunda bilgilendirdiğini kaydeden Başkan, "Ukrayna'nın cesur halkının bu paraya şu anda ihtiyacı var. Bu anlamsız savaş devam ederken bu para ülkenin maliyesini destekleyecektir" diye konuştu.

Ukrayna, 24 Şubat'ta Rusya'nın saldırısının başlamasından sonra 28 Şubat'ta AB'ye üyelik başvurusu yapmıştı. AB ülkeleri, üyelik başvurusu hakkında AB Komisyonu'ndan görüş istemişti.

Rusya-Ukrayna savaşı için 5 senaryo

Ukrayna, Rus ordusunun kayıplarını açıkladı

Ukrayna'dan tazminat açıklaması: Yeniden inşa edeceğiz

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)