BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'da 'fuhuş yasallaşsın' önerisi----

Ukrayna'da 'fuhuş yasallaşsın' önerisi

Ukrayna'da 'fuhuş yasallaşsın' önerisi
07 Ekim 2019 - 17:38 www.finansgundem.com

Ukrayna'da kısa süre önce göreve başlayan Emniyet Genel Müdürü İgor Klimenko, Kiev yönetiminin fuhuşu yasallaştırmayı düşünmesi gerektiğini söyledi

Ukrayna'da yayınlanan Levıy Bereg gazetesine demeç veren Klimenko, "Her halükarda bu sorundan kurtulamayacağız. Eğer hükümet bu konuda 'medeni' bir karar alırsa, seks hizmetleri alanındaki yasal düzenlemeyi desteklemeye hazırız" dedi.

Klimenko, diğer benzer konulardaki görüşlerini de dile getirdi. 

Ukrayna toplumunun hafif uyuşturucu maddelerin ve silahın yasallaştırılmasına henüz hazır olmadığını belirten Klimenko, kumar sektörünün de tamamen devletin kontrolü altında olması gerektiğinin altını çizdi.

Klimenko, yasa dışı silahların sürekli olarak ülkeye girmesinin kaynağı olan Ukrayna'nın doğusundaki silahlı çatışmalar sona erdikten sonra silah taşımanın yasa kapsamına alınmasını da uzmanlarla konuşabileceklerini ifade etti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • öyle göze böyle ...11 Ekim 2019 05:59

    bunun faydası topluma mı gerçekten ? baktılar deli para dönüyo ,üstelik zaten devlet bu işi el altından yapıyo , dediler ki hayat kadınlarının üzerindeki maskemizi çıkaralım da onları kimin sattığını bilsinler :D yazıksınız ya :D devletin ne demek olduğunu bilmeyen toplumları kandırın . görünüşe göre bilenler baya azınlıkta yorumlara bak :D illegal yada değil ne iş varsa öyle ye dir mez leeeer böyle biline .. hadi şimdi kahvede devleti kurtarmaya devam edin zavallılar :D 

  • dogrucu08 Ekim 2019 21:14

    bencede serbest olmalı.yasak olan herşey merak uyandırır.ve gayrimeşrü olur.yasal olmalı ve devlet denetleeyip vergi almalı.yoksa bizdeki gibi çöcuk tecavüzleri artar.

  • Hebe Hübele08 Ekim 2019 17:27

    Yazık adam(sı) herhalde şey yapacak kadın arıyor ne kadar zavallı

  • Harun Çelik08 Ekim 2019 14:43

    YASALAŞTIĞI TAKTİRDE KADINLAR KIZLAR FUHUŞ MAFYALARININ 1 NUMARALI HEDEFİ OLUR ÇOK YAZIK! BU ARADA ŞAHSEN AİLE FERTLERİ TEHDİT ALTINDA GİZLİ ÖRGÜTLER FIRSAT KOLLUYOR! 

  • konya08 Ekim 2019 09:15

    tüm dünyada yasallaması lazım esrarda fuhuşta eşcinsel evlilikte vs vs çünkü zaten tam anlamıyla yasaklayamazsınız. açlıktan sonraki en temel ihtiyaç cinselliktir. en güzeli kontrol altına  almak ve vergilendirmek.  şunu unutmayın özgürlüğü en fazla veren ülke her zaman en hızlı ilerleyen ülkedir ve dünyanın tercihidir. bu tabiki türkiye gibi ülkelerde olası değil ben genel konuşuyorum. 

  • fenasi kerim08 Ekim 2019 08:28

    BUNA CHP LİLER KARI ÇIKAR.ONLAR İLERİCİĞİM DİYE GEÇİNİYORLAR,AMA EŞLERİNE SORARSAN HEPSİ GERİCİ.AMA HALLERİNDEN MEMNUNLAR,GÖT BENİM DEĞİL Mİ,İSTEDİİME VERİRİM,SANA NE OLUYOR ERDOĞAN..DİYORLAR.

  • Mustafa12 Ekim 2019 20:06

    Bir tarafta Fena Kerilir'in hayal dünyası ve faraziyesi, diger tarafta gerçekler. Gerçekler acıtıyor degil mi? Birde bak bakalım ulkede son 15 senede vesikalı kadın sayısı, uyuşturucu kullanımı ve devlet eliyle oynatılan kumar kaç katına çıkmış?

  • Mehmet ARI08 Ekim 2019 21:52

    zinayı suç olmaktan çıkaran yasayı kim çıkarmış bir araştırıver bir zahmet.

  • ahmetdemokrat07 Ekim 2019 23:06

    ülkemizinde ukraynadan farkı kalmadı. anroid arkadaslık proğramlarında gencecik kızlar telefon numaralarını bırakarak  fuhuş yapıyor.saati  400 e eve ve otele gelirim diyen bu kızlar tahminen ayda en az 50 bin TL kazanıyor.yazık

  • şerafettin sandıklı09 Ekim 2019 06:57

    ayda 50 bin kazanan kadın 3 4 binlira maaşla namuslu işte çalışan adamla yaşarmı yaşamaz en çok 5 10 sene ücut pörsüyüp iş görmeyince o namuslu insanların ayağına düşüyorlar ama.

  • goldaszede07 Ekim 2019 18:51

    he yasakmi????????????