BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna'da 2 Türk kızını öldüren katil zanlısı yakalandı----

Ukrayna'da 2 Türk kızını öldüren katil zanlısı yakalandı

Ukrayna'da 2 Türk kızını öldüren katil zanlısı yakalandı
05 Ocak 2019 - 17:39 www.finansgundem.com

Ukrayna'da üniversite öğrencisi olan iki Türk kızını evlerinde öldüren katil zanlısı Hüsni Can Çökmez, Pendik'te bir mezarlıkta yakalandı

Ukrayna'nın Harkov kentinde 22 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbeyi kaldıkları evde öldürdüğü gerekçesiyle aranan Hüsnü Can Ç.(21) Pendik'te mezarlıkta yakalandı.
Hüsnü Can Ç'nin 2 Ocak'ta Ukrayna'dan Türkiye'ye geldiği İnterpol Daire Başkanlığı'na bildirilmişti. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Hüsnü Can Ç.'yi Pendik Kurtköy mezarlığında yakaladı. Buket Yıldız'ın eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şüpheli Hüsnü Can Ç.'nin üzerinde kurusıkı tabanca ve bıçak bulundu. Gözaltına alınan Hüsnü Can Ç., Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ06 Ocak 2019 11:54

    ÇOK ÜZÜLDÜM O KIZLARIN AİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN KATİLİN CEZASI ÇOK AGIR OLMALI  KAZIK VESAİR ŞEYLERE OTURTUP ACIYLA ÖLÜM CEZASI VERİLMELİ.