BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna: Rusya Kramatorsk ve Slavyansk'ı füzelerle vurdu----

Ukrayna: Rusya Kramatorsk ve Slavyansk'ı füzelerle vurdu

Ukrayna: Rusya Kramatorsk ve Slavyansk'ı füzelerle vurdu
16 Ağustos 2022 - 14:11 www.finansgundem.com

Ukrayna'da aylardır en şiddetli çatışmaların yaşandığı Donbas cephesindeki Kramatorsk ile Slavyansk şehirleri sabah erken saatlerde Ruslar tarafından vuruldu.

Donbas cephesine yakın Kramatorsk ile Slavyansk'a, Rus ordusunca fırlatılan füzeler isabet etti. Şehirlere isabet eden füzelerin patlaması sonucu buralardaki bazı müstakil evler yaşanmaz hale gelirken diğer binalar da ağır hasar aldı.

Güvenlik yetkilileri, bazı evlerde insanlar olmasına karşın bu sabahki şiddetli patlamalar sonucu Kramatorsk ile Slavyansk'ta can kaybı ve yaralanma olmadığını söyledi.

Evler kullanılamaz hale geldi

Kramatorsk'un bir semtinde çoğu müstakil evlerin bulunduğu bir sokağa düşen füzenin patlamasıyla birkaç ev tamamen yıkıldı ve kullanılamaz duruma geldi.

Saldırı sırasında annesi ve ağabeyi ile evde bulunan 33 yaşındaki Sergey Ukraynets, saat 02.00 sularında evlerin bulunduğu bahçeye füze düştüğünü belirtti. Tek bir patlamanın meydana geldiğini bildiren Ukraynets , "Bir patlama oldu. Evde annem, ağabeyim ve ben bulunuyorduk. Kimse yaralanmadı" dedi.

Ukraynets, saldırı sonucu evlerin yaşanmaz hale geldiğini, evin çevresindeki altyapının da tamamen yıkıldığını dile getirerek, "Karşımızda yerle bir olan iki evde kimse kalmıyordu. İnsanlar daha önce ayrıldı oradan. Evimiz yıkıldı. Ne kalacak yerimiz var ne de gidecek yerimiz belli" diye konuştu.

Yangın söndürme çalışmaları sürüyor

Krtamatorsk ile Slvayansk'ta itfaiye ekipleri, saldırılar sonucu çıkan yangınları söndürmeye devam ediyor. Belediye yetkilileri patlama sonucu hasar gören evlerin sahipleriyle hasar tespit raporu oluşturuyor.

Kramatorsk ile Slavyansk'a bu sabaha karşı ikişer saldırının düzenlendiği biliniyor.

Ukrayna Wagner'in gizli karargahını vurdu

 

Rusya, Ukrayna'nın Slavyansk şehrini vurdu

 

Ukrayna: Rusya, Donetsk bölgesini vurmaya devam ediyor

 

Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'da mühimmat deposu patladı

 

Rusya: İngiliz keşif uçağı, Rus sınırını ihlal etti

 

Rusya: Polonya ve Almanya'dan gelen 100'den fazla paralı savaşçı öldürüldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)