BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna Dışişleri Bakanı: Bizi nükleer bombalarla bile yenemezsiniz----

Ukrayna Dışişleri Bakanı: Bizi nükleer bombalarla bile yenemezsiniz

Ukrayna Dışişleri Bakanı: Bizi nükleer bombalarla bile yenemezsiniz
27 Şubat 2022 - 18:11 www.finansgundem.com

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba, "Rus ordusu peş peşe mağlubiyet yaşadıktan sonra bize ön şartsız görüşme yapabileceklerini bildirdiler. Bu şimdiden Ukrayna için bir zaferdir" dedi.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba, Rusya'nın ön şartsız görüşme yapabileceğini bildirmesinin ardından “En karanlık anlarımızda bize silah ve askeri teçhizat desteği sağlayan dostlarımızı unutmayacağız” diyerek, Avrupa’dan daha fazla adım atmasını beklediklerini söyledi.

Açıklamasında “Rus işgaline karşı yardımınıza ihtiyacımız var. Bu halkın savaşıdır, yorulmadan savaşacağız. Topraklarımız ve halkımızı savunmak için sonuna kadar savaşacağız" ifadelerine yer verdi.

"Ülkemizi savunmaya devam edeceğiz”

“Putin'i yenmeye kararlıyız ve başaracağımıza inanıyoruz” diyen Kuleba,Rusya’nın ağır kayıplar verdikten sonra müzakere masasına oturmaya karar verdiğini söyledi. “Rusya’nın ön koşul olmadan müzakere masasını kabul etmesi şimdiden Ukrayna için bir zaferdir.”

Belarus'a gitmeden sınırda görüşeceklerini söyleyen Kuleba, “müzakereler sona erene kadar ülkemizi savunmaya devam edeceğiz” dedi.

"Tek bir karış toprağımızı bile vermeyeceğiz”

Kesinlikle teslim olmayacağız; tek bir karış toprağımızı bile vermeyeceğiz” diyen Kuleba, Ukrayna’da savaşmak isteyen yabancılara da değindi.

“Yabancılar Ukrayna’ya gelip savaşmak istediklerini bize söylediler. Ukrayna ordusu, bizimle birlikte savaşmak isteyen herkese açık.”

“Bizi nükleer bombalarla bile vursanız, yenemezsiniz”

Putin, Savunma Bakanlığı'na Rus nükleer caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçirmesini emretmesine dair de açıklama yaptı.

“Rusya’nın nükleer caydırıcı silahları alarma geçiriyor olmasına tek bir yorumum var: bizi nükleer bombalarla bile vursanız; yenemezsiniz. Çatışmanın Rusya için ne kadar yıkıcı sonuçları olduğunun Rusya da farkında. Rus hükümetine, halkının sesini duymaya çağırıyorum.”

 

Belarus sınırında ön koşulsuz görüşme... Zelenskiy duyurdu

 

Harkiv'in kontrolü yeniden Ukrayna'da

 

Flaş iddia! Ukrayna heyeti Belarus yolunda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)