BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUğur Akkuş’un dolandırdığı Kuveytlilere dair yeni gelişme: Nihat Özdemir arayı düzeltti----

Uğur Akkuş’un dolandırdığı Kuveytlilere dair yeni gelişme: Nihat Özdemir arayı düzeltti

Uğur Akkuş’un dolandırdığı Kuveytlilere dair yeni gelişme: Nihat Özdemir arayı düzeltti
04 Ekim 2022 - 19:18 www.finansgundem.com

Kuveyt Öksüzler Vakfı'nı 20 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un borcunu eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ödedi

Ebru Şallı ile evliliğinden dolayı sık sık gündeme gelen iş insanı Uğur Akkuş'un Kuveyt Emiri'nin yakın akrabalarının başında olduğu Kuveyt Öksüzler Vakfı'nı yaklaşık 20 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla haciz işlemiyle dava açıldı. Kuveyt Emiri tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet edildi söylenen Akkuş'un hakkında 20 milyon doların tahsilatı için de dava açıldı.

NİHAT ÖZDEMİR BORCU ÜSTLENDİ

Habertürk yazarı Yasemin Güneri, bugünkü köşe yazısında Kuveyt'te yatırımları bulunan eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in Uğur Akkuş'un 20 milyon dolarlık borcu için harekete geçtiğini yazdı. Kuveyt ile Türkiye arasındaki ilişkilerin bozulmasını istemeyen Özdemir, yargılanmaların sonuçlarını beklemeden Akkuş'un 20 milyon dolarlık borcunu ödedi. Yargılanmanın sonucunda Uğur Akkuş'un dolandırdığı ileri sürülen 20 milyon doların tahsili durumunda Kuveyt, Nihat Özdemir'in parasını iade edecek.

Nihat Özdemir, dolandırıcılık iddiasıyla yargılanan Uğur Akkuş'un Kuveytlilere olan 20 milyon dolarlık borcunu ödedi

UĞUR AKKUŞ YARGILANIYOR

2019 yılında eski manken Ebru Şallı ile nikah masasına oturan Uğur Akkuş, Kuveytli iş insanlarını dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Akkuş'un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme'deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı ileri sürüldü. Mahkeme kararıyla Uğur Akkuş'un evi ile ofisine haciz gittiği belirlendi. Uğur Akkuş'un ofisinde polis eşliğinde haciz yapıldı.

Yasemin Güneri’nin ‘Uğur Akkuş dolandırdı, Nihat Özdemir borcu temizledi...’ başlıklı yazısı şöyle:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve pek çok bakanla çekindiği fotoğrafları kullanarak Kuveyt Emiri’nin yakın akrabalarının başında olduğu Kuveyt Öksüzler Vakfı’nı yaklaşık 20 milyon dolar dolandıran Uğur Akkuş, geçtiğimiz şubat ayında hakkında başlatılan haciz işlemlerini kaleme aldığım için benim hakkımda suç duyurusunda bulunmuştu.

Suç duyurusuna ilişkin “takipsizlik” kararı verildi.

Kuveyt nezdinde ülkenin itibarını zedeleyen ve dolandırdığı 20 milyon dolar nedeniyle konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kadar iletilmesine neden olan Akkuş’un neden olduğu sorun çözüldü.

Kuveyt Emiri’nin bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet ettiği Akkuş’un dolandırdığı 20 milyon doların tahsilatı için açılan davalar halen devam ediyor. Davalar devam ederken, Kuveyt'te çok sayıda yatırımı bulanan eski Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 20 milyon doları Kuveytlilere ödedi.

Kuveyt ile Türkiye arasındaki ilişkilerin bozulmasına neden olan dolandırıcılık işinde yargılamanın sonuçlanmasını beklemeden, dosyalar kapanmadan borcu ödeyerek Türkiye ile Kuveyt’in ilişkilerinin düzelmesini sağladı. Borç ödendikten sonra Kuveyt ile ilişkiler düzeldi.

Yargılama sonunda Akkuş’un dolandırdığı 20 milyon dolar tahsil edilirse, Kuveyt parayı Özdemir’e iade edecek.

Uğur Akkuş hakkında Kuveytli iş adamını dolandırdığı iddiasıyla açılan davaların yanı sıra eski eşi Gonca Derin’in açtığı davalar da halen devam ediyor. Eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla aldığı hapis cezasını açık cezaevinde geçirmesine karar verilen Akkuş’un, pandemi nedeniyle cezaevine de girmekten kurtulduğu öğrenildi.

Eşi Ebru Şallı ile birlikte başta Amerika olmak üzere dünyanın dört bir tarafını gezip tatil yapan Akkuş’tan dolandırdığı iddia edilen 20 milyon doların tahsil edilip edilemeyeceği de merak konusu oldu.

Nihat Özdemir iddiada kaybetti, aşkta kazandı

 

Nihat Özdemir aşkı golf sahasında buldu!

 

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a hapis cezası!

 

Haciz memurları Uğur Akkuş'un peşine düştü!

 

İş adamı Uğur Akkuş ABD Başkanı Biden’ın özel davetine katıldı

 

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş imam nikahı kıydı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)