BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinUFC Başkanı Dana White eşine şiddet uyguladı----

UFC Başkanı Dana White eşine şiddet uyguladı

UFC Başkanı Dana White eşine şiddet uyguladı
04 Ocak 2023 - 11:31 www.finansgundem.com

UFC Başkanı White'ın yılbaşı akşamı eşini Meksika'da tatilde tokatlarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Eşi ise görüntülere ithafen, ''ikimiz de çok sarhoştuk, birbirimizden özür diledik'' ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü dövüş organizasyonu UFC'nin başkanı Dana White, yılbaşı akşamı Meksika'nın Cabo San Lucas kentinde tatilde oldukları sırada eşine tokat atarken görüntülendi.

Video, TMZ tarafından yayınladı. White, yaptığı açıklamada görüntülerin yayılmasından 'utanç duyduğunu' ve bunun üç çocuğunun etkilemesinden endişeli olduğunu söyledi.

White, "Yıllardır 'Bir erkeğin bir kadına elini kaldırması için asla bir mazeret yoktur' dediğimi duydunuz ve şimdi burada TMZ'de bunu söylüyorum" dedi. UFC Sözcüsü Chris Costello, konuyla alakalı açıklama yapmayı reddetti.

BU BİR İLK

Söz konusu videoda Dana White'ın eşi Anne ile tartıştığı görülüyor. Anne White ise, "Dana ve ben neredeyse 30 yıldır evliyiz. Bunun onun karakterine aykırı olduğunu söylemek hafif kalır, daha önce böyle bir şey olmamıştı" dedi.

MAHREMİYETE SAYGI İSTEDİLER

Anne White, "Ne yazık ki ikimiz de yılbaşında çok fazla içmiştik ve her iki tarafta da işler kontrolden çıktı. Bunu baştan sona konuştuk. Aile olarak birbirimizden özür diledik. Umarım insanlar çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı duyarlar" ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya'dan sahte senet davası

 

Eda Taşpınar'a çektirdiği fotoğraf nedeniyle soruşturma

 

Brad Pitt, Angelina Jolie'ye şiddet mi gösterdi?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)