BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUEFA ve TFF'ye 210 milyon euroluk dava----

UEFA ve TFF'ye 210 milyon euroluk dava

UEFA ve TFF'ye 210 milyon euroluk dava
05 Ekim 2015 - 21:32 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım ve yöneticilere beraat kararı çıkması durumunda toplam 210 milyon Euro'luk rekor tazminat davası açacağı iddia edildi

Fenerbahçe yönetiminin, Şike Davası'nda başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere beraat kararı çıkması durumunda UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine toplam 210 milyon Euro'luk rekor tazminat davası açacağı iddia edildi.

Savcı beraat istedi
Şike Davası'nın son duruşmasında İstanbul Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun'un Aziz Yıldırım ve 6 kişinin beraatini istemesinin ardından gözler Fenerbahçe cephesine çevrildi.

Tazminat gündemde
Sarı lacivertli kulübün, dava sonunda beraat kararı çıkması durumunda tazminat davası açabileceği kaydedilirken, Hollanda basınından flaş bir iddia geldi.
Hollanda'da yayın yapan 'voetbalzone' sitesi, Fenerbahçe'nin UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'na toplam 210 milyon Euro'luk bir dava açmaya hazırlandığını yazdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)