BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUçuşa devam----

Uçuşa devam

Uçuşa devam
17 Mart 2013 - 18:49 www.finansgundem.com

Fenerbahçe MP Antalyaspor deplasmanında 2-1 galip gelmesini bildi

Fenerbahçe, sezonun en zorlu serilerinden birini MP Antalyaspor maçıyla noktaladı. Maçı sarı lacivedrtliler 2-1 kazanırken, Plzen'in ardından Antalya filelerini sarsan genç Salih, günün yıldızı oldu.Fenerbahçe, kendisi için büyük önem taşıyan maçta MP Antalyaspor'a konuk oldu. Çok zorlu bir serinin son maçı olan mücadele galatasaray'ın Kayseri deplasmanından galibiyetle dönmesi maçın önemini bir kat daha artırıken, ev sahibi ekip de zirve yarışında kalabilemek için mutlaka kazanmak zorundaydı.
Fenerbahçe'de Viktoria Plzen maçında sahaya yedek çıkan genç oyuncu Salih ve Bursaspor maçında attığı golün ardından sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Belözoğlu, ilk 11'de yer aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu iki oyuncuyu ilk 11'de başlatırken Cristian'ı ise yedek bıraktı. Fenerbahçe'de Krasic, Miroslav Stoch, Serdar Kesimal, Reto Ziegler ve Orhan Şam kadroya alınmadı. Ayrıca sakatlıları bulunan Mehmet Topal ve Pierre Webo da maç kadrosuna dahil edilmemiiti. Ev sahibi takımda ise sakatlıkları bulunan defans oyuncuları Mehmet Sedef ve Emre Güngör maç kadrosunda yer almadı.

MP ANTALYASPOR: Sammy, Koray, Musa, Deniz, Ergün, Uğur, Pedro Isaac, Aissati, Tita, Diarra
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Yobo, Hasan Ali, Emre, Meireles, Kuyt, Salih, Caner, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)