BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUçakta 7 saat işkence!----

Uçakta 7 saat işkence!

Uçakta 7 saat işkence!
20 Ocak 2016 - 12:09 www.finansgundem.com

Sivas'tan İstanbul'a gidecek THY uçağı kar yağışı nedeniyle havalanmadı. 7 saat uçakta bekletilen yolcular kokpit camını yumrukladı

 Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'ndan kalkıp Atatürk Havalimanı'na saat 13.55'te inmesi gereken THY'nin TK-2659 sefer sayılı uçağı kar yağışı, düşük görüş ve kabin ekibinin değişmesi nedeniyle 11 saatlik rötarla saat.00.55'te İstanbul'a geldi.

"UÇAĞIN İÇİNDE 7 SAAT..."

Uçağın içinde 7 saat bekletildiğini belirten yolcular şöyle konuştu:
Tacettin Keskin: "Uçağın esas pilotu bu uçağı kaldırmayıp şartlar kötü diyerek neden bizden sonraki uçağı kaldırıyor da bu uçağı diğer pilotlar kaldırıyor. Bir hanımefendi sinir krizi geçirdi. Uçağın içinde 7 saat beklemek rehin olmak gibi bir şey oldu. Bize iptal edildi de demediler. Uçak kalkmıyor da demediler bekledik. Sonra bize söyledikleri pilotun problem yaşadığı diğer gelen uçakla değiştirilerek bizi 13 saat sonra Atatürk Havalimanı'na ulaştırdılar. Uçağın içinde insanları 7 saat bekletirseniz insanları bir yere kadar sabıreder. Pilot şunu söylüyor. 10 dakika bekleyin kalkacağız. 20 dakika sonra kalkmayı bekliyoruz temizlenmeyi bekliyoruz. Pilot kesin bir şey konuşsa belki de bunların hiçbirini yaşamayacağız."


"AMBULANS GELDİ"

Gülnaz Unutmaz: "THY Sivas'tan İstanbul'a geliyorduk. Saat 12.10 uçağına biletim vardı. Ancak bir türlü uçak hareket etmedi. Uçakta bekledik. Sonra salona alındık. Sonra tekrar uçağa alındık. Saatlerce bekletildik, uçağın içinde pilot sürekli '5 dakikaya 10 dakikaya pist  açılacak. Kalkacağız' dedi. Fakat kalkmadı. Her seferinde yarım saat bir saat tekrarladı. Şarjlarımız bitti. Artık saatlerden de haber alamıyoruz. İptal dediler bizi bıraktılar. Bir genç kız fenalaştı. Ambulans geldi."  

"PİLOTTA BİR ANORMALLİK VARDI"

Cemal Şimşek: "Sivas'tan geliyoruz. Uçağımız Sivas'tan 12.10 'da kalkacaktı. 4 saat uçağın içinde kaldık. Gelen uçaklar kalktı, gitti. Bizim uçağımız devamlı kaldı. Biz bağırdık çağırdık bizi uçaktan indirdiler. 2-3 saatte terminalde beklettiler. Tekrar uçağa geri bindik. Sonra 2 saat daha bekledik. Uçakta sonra iptal dediler. Gitmedi iki tane çocuk var perişan olduk. Pilotta bir anormallik vardı. Uçaklar kalktı. Bu uçak niye kalkmıyor."  
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)