BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜç hafta kala yer kalmadı----

Üç hafta kala yer kalmadı

Üç hafta kala yer kalmadı
18 Temmuz 2013 - 17:13 www.finansgundem.com

Her bayram öncesinde olduğu gibi yine tatil kabusu başladı. Otobüslerde yer kalmadı…

Yaz tatili ile bayramın aynı zamana denk gelmesi otogardaki otobüs firmalarının da yüzünü güldürdü. Bayrama üç hafta kala otobüslerde biletlerin büyük çoğunluğu satıldı. Ramazan Bayramı’nı memleketinde ya da İstanbul dışında geçirmek isteyenler, günler öncesinden otobüs firmalarına rezervasyon yaptırınca, firmalar yeni taleplere olumsuz cevap veriyor. Bayramdan bir hafta öncesi çok fazla yoğunluk olacağını ifade eden bir yetkili, "Ağustos'un biri ile yedisi arası araçlarımız şu an dolu. Yolcular şimdiden ayın birinden yedisine kadar bilet ayırtmak istiyor. Her bayramda böyle bir talep var. Bize bayram için gelen taleplere yer olmadığını söylüyoruz. Hava yollarına trenlere yönlendiriyoruz ama onlarda da yok yer. 20 gün sonrasına arabalarımız dolu. Ama gerekirse fazladan araç çıkarabiliriz" dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan19 Temmuz 2013 00:38

    ne kadar göçebe milletiz oturun oturduğunuz yerde işiniz gücünüz gezmek sonra paradan şikayet benzin 5 te olur 10 da nasılsa kimse itiraz etmiyor o bir ağaçtan daha kıymetli değil o 5 liraya kaç ağaç dikilir hesaplayın .

  • mehmet18 Temmuz 2013 17:20

    bereketli olsun