BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜç finans devi o şirket için yarışıyor----

Üç finans devi o şirket için yarışıyor

Üç finans devi o şirket için yarışıyor
23 Mart 2021 - 08:35 www.finansgundem.com

Hem sağlık sistemi hem de ekonomisi ağır hasar alan Brezilya’nın önemli şirketleri kapış kapış satılıyor. Finans sektörü ise fırsatları değerlendiriyor

Brezilya'nın en büyük varlık yöneticisi şirketin satın almak için Franklin Templeton, BlackRock Inc.ve UBS kıyasıya bir yarış içerisinde girdi. UBS Group AG, BB DTVM'de kontrol hissesini satın almak için görüşmelerde bulunuyor. Şirketin satın alma yarışında Franklin Templeton ve BlackRock Inc. ile rekabet ettiği biliniyor. Yönetiminde 1,2 trilyon real (217 milyar dolar) varlıkları bulunan şirket için görüşmelerin ön görüşmeler olduğu ve herhangi bir anlaşmaya varılmadığı belirtildi.
Kaynaklar, şirketin ana şirketi olan devlete ait Banco do Brasil SA'nın CEO değiştirme sürecinde olduğu için satış sürecinin ertelenmesinin muhtemel olduğunu bildirdi.
Fausto de Andrade Ribeiro, satışı bir öncelik haline getiren Andre Brandao'nun yerine aday gösterildi. Ancak Brandao, geçtiğimiz hafta Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile kemer sıkma önlemleri konusunda çatıştıktan sonra istifa etti.
Küresel perakende bankaları pandemi sürecinde zarar ettikleri için küçülme kararı alırken, yatırım bankaları rekor oranlarda kar açıklıyor. Özellikle sermaye piyasalarında yaşanan yükselişler ve artan yatırımcı sayıları yatırım bankalarının karlarındaki artışta etkili oluyor.

Alman ekonomisinde küçülme bekleniyor

 

Ekonomi yönetimine güven mesajı

 

Powell: Ekonomik iyileşme hızlı sürüyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)