BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkUBS’te dev transfer----

UBS’te dev transfer

UBS’te dev transfer
29 Temmuz 2020 - 16:22 www.finansgundem.com

İsviçre bankası UBS yatırım danışmanlığı kadrosunu zenginleştirdi. Banka M&A birimine yeni eş başkan olarak Swiss Bank’in üst düzey ismi Nestor Paz-Galindo’yu getirdi

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

UBS, Londra'daki Şirket Evliliği ve Satın Alma Birimi'ne (M&A) yeni bir eş başkan ekleyerek Yatırım Bankacılığı Birimi'ndeki üst düzey satın alma danışmanlığı kadrosunu zenginleştirdi.

Eski JP Morgan Satın Alma Danışmanı ve Swiss Bank’in Avrupa M&A Birimi Başkanı Nestor Paz-Galindo Financial News’in haberine göre UBS’te Marc- Anthony Haurihan ile birlikte eş başkanlık görevini yürütecek.

UBS’in görevlendirmeye ilişkin kararı Küresel Bankacılık Birimi Eş Başkanları Ros L’Esperance ve Javier Oficialdegui’nin şirket çalışanlarıyla paylaştığı dahili yazışmalarda belirtildi.

UBS, geçen yılın Eylül ayında yatırım bankacılığı biriminde değişime giderek daha küresel bir yapıya kavuşmayı hedefledi. Banka sermaye piyasaları bölümünü tek bir çatı altında birleştirdi. UBS'in M&A bölümündeki gelirler, korona virüs krizi sırasında sektör genelinde satın alma danışmanlığı faaliyetlerinin düşmesiyle ikinci çeyrekte %65 oranında azalarak 93 milyon dolara kadar düştü.

Banka, 2020'nin ilk yarısında dünya çapında M&A anlaşmalarını duyuran bankalar arasında 10. sıraya yerleşerek yeni düzenlemelerle ilerleme kaydetmiş gibi gözüküyor. Araştırma şirketi Dealogic’in verilerine göre banka geçtiğimiz sene aynı dönemde 16. Sıradaydı.

UBS çalışanlarının üçte biri salgından sonra da evde kalacak

 

UBS’in ikinci çeyrek bilançosunda karanlık tablo

 

UBS ve BofA ECB'nin stres testini geçti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)