BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUBER 5.2 milyar dolarlık rekor zarar açıkladı----

UBER 5.2 milyar dolarlık rekor zarar açıkladı

UBER 5.2 milyar dolarlık rekor zarar açıkladı
09 Ağustos 2019 - 14:11 www.finansgundem.com

El konulan ithal araçlarla ilgili düzenlemeye gidildi. Buna göre ithalat izni alınmayan veya gümrük vergileri eksik ödenen araçlar için 31 Aralık'a kadar başvuru yapılabilecek.

Uber Technologies Inc. Perşembe günü yatırımcıları büyüme potansiyeli ya da ya da yakın zamanda kara geçebileceğine dair ikna edemedi.

Paylaşımlı yolculuk şirketinin ikinci çeyrekte düzeltilmiş satış geliri tahminleri karşılamazken şimdiye dek en fazla net zararını 5.24 milyar dolar olarak açıkladı.

Perşembe günü açıklanan zararın büyük bir kısmı Mayıs ayındaki halka arzla ilgili hisse senedi bazlı tazminatlara bağlanıyor.

İkinci çeyrekte düzeltilmiş net gelir bir önceki yıla göre yüzde 12 yükselerek şirket tarihinin en düşük oranına geriledi.

Bloomberg’in derlediği habere göre, San Francisco merkezli şirket 2.87 milyar dolar düzeltilmiş gelir elde ederek, 3.05 milyar dolarlık beklentilerin altında kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)