BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTwitter'ın ücretli hizmeti Blue'da hangi özellikler olacak?----

Twitter'ın ücretli hizmeti Blue'da hangi özellikler olacak?

Twitter'ın ücretli hizmeti Blue'da hangi özellikler olacak?
16 Mayıs 2021 - 19:10 www.finansgundem.com

Sosyal medya platformu Twitter'ın kullanıcılarına yönelik yeni ödemeli üyelik servisi hakkında detaylar sızmaya başladı.

Twitter'ın Twitter Blue olarak adlandırılan ücretli servisin ücretinin aylık 2,99 dolar olması ve kullanıcılara yeni özellikler sunması bekleniyor.

Twitter kurucusu ve tepe yöneticisi Jack Dorsey, geçtiğimiz yıl haziran ayında, abonelik sistemiyle çalışan ücretli bir servis geliştirdiklerini söylemiş ancak bu konuda detaylı bilgi paylaşmamıştı. Uygulamanın kodunu inceleyen Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong'un cumartesi paylaştığı ekran görüntülerinde Twitter'ın aylık ödeme ile kullanıcılara yeni özellikler sunacağı görülebiliyor.

Sosyal ağın ücretli versiyonunda, paylaşımları kaydetmeye ve arşivlemeye yarayan "koleksiyonlar" özelliği ve paylaşılan bir tweet'i geri alma gibi özelliklerin bulunması bekleniyor.

Euronews'in haberine göre sosyal medya platformu Twitter'ın kullanıcılarına yönelik yeni ödemeli üyelik servisi hakkında detaylar sızmaya başladı. Twitter Blue olarak adlandırılan servisin ücretinin aylık 2,99 dolar olması ve kullanıcılara yeni özellikler sunması bekleniyor.

Twitter kurucusu ve tepe yöneticisi Jack Dorsey, geçtiğimiz yıl haziran ayında, abonelik sistemiyle çalışan ücretli bir servis geliştirdiklerini söylemiş ancak bu konuda detaylı bilgi paylaşmamıştı.

Uygulamanın kodunu inceleyen Twitter kullanıcısı Jane Manchun Wong'un cumartesi paylaştığı ekran görüntülerinde Twitter'ın aylık ödeme ile kullanıcılara yeni özellikler sunacağı görülebiliyor.

Sosyal ağın ücretli versiyonunda, paylaşımları kaydetmeye ve arşivlemeye yarayan "koleksiyonlar" özelliği ve paylaşılan bir tweet'i geri alma gibi özelliklerin bulunması bekleniyor.

Wong ayrıca, daha fazla özellik içeren ve daha pahalı olan başka abonelik seçeneklerinin de olabileceğine değiniyor.

Musk kendi kripto parasını mı çıkaracak?

 

Salgın döneminde e-Fatura tutarı ikiye katlandı

 

Kapanma dönemlerinde hava kirliliği yüzde 30 azalıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)