BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTwitter’ı satın almasının arkasında Trump mı var?----

Twitter’ı satın almasının arkasında Trump mı var?

Twitter’ı satın almasının arkasında Trump mı var?
07 Mayıs 2022 - 12:05 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz günlerde Trump'ın sosyal medya platformu Truth Social'ın CEO'su tarafından yapılan açıklamalar, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının arkasında Trump'ın olduğuna dair şüpheler ortaya çıkarmıştı.

Son günlerde, Twitter’ı satın almasıyla teknoloji gündeminin odağında olan Elon Musk, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Truth Social’ın CEO’su Devin Nunes Fox Business’a verdiği bir demeçte, Eski Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump ve sosyal medya girişimi Truth Social’ın Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından mutlu olduklarını söylemişti. Sözcü'nün haberine göre, Nunes, Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla ilgili olarak “Hepimiz bunun için varız. Elon Musk’ı satın almaya teşvik ediyoruz çünkü birilerinin bu teknoloji tiranlarını ele geçirmesi gerekiyor” dedi

Hatta Nunes Twitter’ın Musk tarafından satın alınmadan önce Trump tarafından satın alınmak istendiğini de belirtmişti.

“Trump sessizce Elon Musk’ı Twitter’ı satın alması için teşvik etti” 

Nunes’ın bu sözleri Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının arkasında Trump’ın olduğuyla ilgili şüpheleri ortaya çıkardı.

Ancak tüm bu iddialara Musk yazdığı bir tweet ile son noktayı koydu. New York Post’un Twitter’daki “Trump sessizce Elon Musk’ı Twitter’ı satın alması için teşvik etti” tweet’i üzerine Musk sessizliğini bozdu ve şunları yazdı: “Bu yanlış. Yalnızca Truth Social’da olacağını açıkça ifade eden Trump ile doğrudan veya dolaylı olarak hiçbir iletişimim olmadı” diye cevap verdi.

Ocak 2021’de seçimle ilgili yanlış bilgiler yaydığı ve ayaklanmaları kışkırttığı için Twitter’dan kalıcı olarak yasaklanan Trump, Musk askıya alınan hesapları aktif hale getirse bile platforma geri dönme niyetinde olmadığını söylemişti.

Tesla CEO’su Twitter için planlarını henüz kesin olarak açıklamamış olsa da ifade özgürlüğü ve yasaklı kullanıcıları eski durumuna getirmek için yoğun bir şekilde konuşmalar yapıyor.

Yatırımcılar şokta: Musk, Twitter'ın CEO'su olacak!

Twitter için 7.1 milyar dolar destek buldu

Bill Gates'ten Elon Musk'ın Twitter'ına olay sözler!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)