BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTwitter'dan reklamverene daha fazla kontrol hizmeti----

Twitter'dan reklamverene daha fazla kontrol hizmeti

Twitter'dan reklamverene daha fazla kontrol hizmeti
09 Aralık 2022 - 08:31 www.finansgundem.com

Twitter, şirketlere reklamlarının belli anahtar kelimeleri içeren paylaşımların yanında çıkmasını engelleyebilecek yeni kontrol imkanları sunmayı planlıyor.

Elon Musk'ın satın almasıyla büyük şirketlerin reklamlarını çektiği Twitter'da reklamverenlere cezbedecek yeni araçlar tasarlanıyor. Buna göre Twitter, şirketlere reklamlarının belli anahtar kelimeleri içeren paylaşımların altında ya da üstünde çıkmasını engelleyebilecek yeni kontrol araçları sunacak.

Twitter şirketlere gönderdiği elektronik postada söz konusu yeni araçların gelecek hafta itibariyle uygulamaya alınacağını belirtti.

BAZI ŞİRKETLER REKLAMLARINI ÇEKME KARARI ALDI

Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından aralarında General Mills, Pfizer gibi şirketler Twitter'dan reklamlarını çekme kararı almıştı.

Bu şirketlerden biri olan Apple daha sonra Twitter'a reklam vermeye devam edeceğini açıklamıştı.

Twitter’ın sahibi Elon Musk, Apple CEO’su Tim Cook ile görüşmesinin ardından, şirketin Twitter’da reklam vermeye devam edeceğini belirtmişti.

Musk, Apple’a yönelik yaptığı değerlendirmede, iPhone ve Mac bilgisayar üreticisinin Twitter’da reklam vermeyi büyük ölçüde durdurduğunu ve siteyi App Store’dan alıkoymakla tehdit ettiğini söylemişti.

Musk, Apple’ı hedef alarak, diğer şirketler reklamlarını Twitter’dan çekerken, dünyanın en değerli şirketi ve en iyi reklamvereniyle savaş riskini göze aldı diye eklemişti.

Elon Musk, Apple’ın Twitter’da reklam vermeye ‘tamamen yeniden başladığını’ ve dünyanın en etkili teknoloji şirketlerinden ikisi arasındaki giderek artan bir savaşı daha da azalttığını belirtti. (Bloomberg-Reuters)

Twitter, iPhone uygulamasında Blue abonelik fiyatını yükseltiyor

 

Elon Musk Twitter ofisine yatak kurdu, inceleme başlatıldı

 

S&P Twitter'ın kredi notunu geri çekti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)