BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTwitter, Trump'a açık kapı bırakmıyor----

Twitter, Trump'a açık kapı bırakmıyor

Twitter, Trump'a açık kapı bırakmıyor
07 Mayıs 2021 - 00:41 www.finansgundem.com

Daha önce ABD eski başkanının hesabını kapatan Twitter bu kez de, Trump'ın açıklamalarını aktaran bir hesabı askıya aldı

ABD'de 6 Ocak Kongre baskınının ardından Facebook ve Instagram gibi yayın kuruluşları ile paralel adım atarak Donald Trump'ın hesabını kapatan Twitter yeni bir karara daha adım attı.

Trump'ın yeni kurduğu "DonaldJTrump/Desk (Trump'ın masası)" adlı sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamaları yayımlayan hesap, Twitter tarafından askıya alındı.

Twitter'dan bir yetkili söz konusu adım ile ilgili Amerikan basınına yaptığı açıklamada, "Bizim yasak politikamız gereği, daha önce kapatılan bir hesap ile ilgili içerik paylaşımı yapan ya da bu hesabın yerine açılan hesaplar konusunda da gereken adımları atıyoruz." ifadesini kullandı.

Trump'ın danışmanlarından Jason Miller ise kapatılan hesabın Trump ile bir ilişkisi olmadığını belirtti.

TRUMP'IN SOSYAL MEDYA İLE SAVAŞI

ABD'de 6 Ocak'ta gerçekleşen Kongre Binası baskını sonrasında Facebook ve Instagram, Trump'ın hesaplarını "süresiz olarak" engellemiş, Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, "Başkan'ın bu dönemde hizmetimizi kullanmaya devam etmesine izin vermenin risklerinin çok büyük olduğuna inanıyoruz." ifadesini kullanmıştı.

Daha sonra, Twitter, Snapchat ve YouTube da kalıcı olarak Trump'ın hesaplarını kapatmıştı.

Trump, yaklaşık 4 ay sonra, 4 Mayıs'ta "Trump Desk" adı altında yeni bir platform kurduğunu duyurmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum07 Mayıs 2021 03:10

    Şu  Dünya nın geldiği hale bak  demokrasi havarisi kesilen sosyal medya  sadece algı yönetimi yapıp insanları robotlaştırmak istiyor.  What's Up ta Müslümanların Kuran  ayet hadis paylaşımları çoğalınca bunlar çılgına  dönüyor!   Sizin kurgulamış olduğunuz bir Dünya olabilir ama  Allah ın da bir hesabı var.  Alçaklığın yalancılığın  da sonu gelecek.

  • Hakkı07 Mayıs 2021 02:34

    Sosyal medya Görünürde olmayan bir konseyin kontroünde...onların istediğini söylersen özgürsün. Çemberin dışına çıkamazsın, korkunç bir vaziyet.