BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTwitter ödeme sistemi kuruyor----

Twitter ödeme sistemi kuruyor

Twitter ödeme sistemi kuruyor
10 Mayıs 2021 - 11:40 www.finansgundem.com

Sosyal medya platformu Twitter, para gönderip almak için yeni özelliğini test ediyor.

Twitter, kullanıcıların para gönderip almasına olanak tanıyan yeni bir özelliği test etmeye başladı. Tip Jar ( Twitter Bahşiş Kutusu ) adı verilen yeni hizmet, kullanıcıların para gönderecekleri elektronik ödeme hizmetlerinin listesini içeren kişisel bilgi sayfalarına yeni bir kod ekleme olanağı tanıyor.

Teknoloji konusunda uzmanlaşmış cNet.com internet sitesine göre, hali hazırda İngilizce Twitter kullanan herkes İOS ve Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlardan hesaplara gönderim yapabiliyor.

YENİ HİZMETLER EKLENİYOR

Dünya çapında sınırlı sayıda insan Twitter’ı İngilizce kullanırken, bilgi sayfalarına Tip Jar simgesini ekleyebilir. Bu grup, içerik oluşturucular, gazeteciler, uzmanlar ve sivil toplum kuruluşlarını içeriyor. Twitter, kısa bir süre içinde yeni hizmetini dünyanın geri kalan dillerine ve coğrafi bölgelerine de sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar ayrıca ‘ClubHouse’ uygulamasıyla rekabet etmek adına Twitter tarafından başlatılan ‘Spaces’ uygulamasıyla Android cihazlara uyarılar gönderebilir. Twitter, Spaces hizmetini 600 veya daha fazla takipçisi olacak şekilde genişletti.

Bu bağlamda Twitter Kıdemli Ürün Yöneticisi Esther Crawford, Tip Jar’ın Twitter'daki konuşmaları şekillendiren harika sesleri desteklemenin kolay bir yolu olduğunu söyleyerek, bu gelişmenin insanların Twitter’da parayla destek almaları ve sunmaları için yeni yollar sağlamak adına yapılan ilk iş olduğunu vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)