BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTÜYAP’ta Akif Manaf’la ‘Bilgi’ heyecanı----

TÜYAP’ta Akif Manaf’la ‘Bilgi’ heyecanı

TÜYAP’ta Akif Manaf’la ‘Bilgi’ heyecanı
23 Kasım 2016 - 10:10 www.finansgundem.com

Yoga üstadı Akif Manaf’ın yeni kitabı ‘Bilgi / Nedir ve Nasıl Bilgili Olunur’ TÜYAP Kitap Fuarı’ndaki imza gününde okurlarla buluştu…

“...Gerçek bilgiyi edinmeye başladığında bilgili olmaya başlayacaksın. Bilgili olmak veya gerçekten bilmek hiçbir şey bilmediğini görmek demektir. Gerçekten bilgi edinmek için bilmediğini bilmen gerekir. Sen gerçekten bilgili olunca cehaletin başkalaşmaya, dönüşmeye ve devrilmeye başlar....”

“.....Hakikati görmek için ona tam bir saflık içinde yaklaşmalısın. Bir bebek gibi saf olmalı yani bilgiden özgür olmalısın.Toplum senin masumiyetini bozdu ve seni kurnaz ve eğitimli bir cahil yaptı. Kurnazlar hakikate asla ulaşamaz çünkü onların hakikati açıkgöz olmaktır.

Hakikate ulaşmak için bir çocuk gibi merak içinde olmalısın. Ona tam bir alçakgönüllülük içinde yaklaşmalısın. Dünyevi bilgi insanı kibirli yapar ve kibirli insan hakikate asla yaklaşamaz. Farkındalık ateşinde kibir alçakgönüllülüğe dönüşünce hakikat güneşi doğmaya başlar......”

Bilgi nedir?
Bilgi dinamiği nedir?
Bilgi patlaması nedir?
Bilgi kapısı nedir?
Bilgi hazinesi nedir?
Bilgi çiçeği nedir?
Bilgi köprüsü nedir?
Bilgi gözü nedir?
Bilgi baharı nedir?
Bilgi cenneti nedir?
Bilgi sırrı nedir?

Bu ve bunun gibi sorular artık cevapsız kalmayacak!

Bu kitapta verilen bilgilere sahip olan ve yaşamını bu bilgiler ışığında şekillendiren herkes fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığını sonuna kadar koruyabilecek.

Yazar – Büyük Üstad Akif Manaf’ın “Bilgi Nedir Ve Nasıl Bilgili Olunur?” kitabı Tüyap Kitap Fuarındaki imza günüyle okurseverlerle buluştu. 20 Kasımda gerçekleşen organizasyonda, yazarın daha önceki eserlerini de takip etmiş olan çok sayıda okur BİLGİ kitabına ulaştı.  

"BİLGİ Nedir ve Nasıl Bilgili  Olunur?" kitabı Yoga Academy merkezlerinde, www.yogamarketi.net ‘te ve çok yakında tüm kitap marketlerde..

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)