BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Tuvalet kağıdı çetesi' çökertildi----

'Tuvalet kağıdı çetesi' çökertildi

'Tuvalet kağıdı çetesi' çökertildi
17 Şubat 2020 - 10:50 www.finansgundem.com

Hong Kong'da polis, virüs salgını sonrası ortaya çıkan temizlik malzemesi ihtiyacının artması, ürünlere erişimin zorlaşması, nedeniyle ortaya çıkan 'tuvalet kağıdı çetesini' çökertti.

Hong Kong'da polis korona virüs salgını nedeniyle marketlerde artık zor bulunan tuvalet kağıdını kesici aletler kullanarak temin etmeye çalışan çete üyelerini gözaltına aldı.

Salgın nedeniyle milyonlarca kişi özellikle temizlik malzemelerini stoklamaya başladı. Marketlerde tuvalet kağıdına yönelik talep de önemli oranda arttı.

Bu durum beraberinde suç oranında da artışa neden oldu. Hong Kong polisi, bıçak kullanarak toptancılardan tuvalet kağıdı çalan bir çeteye baskın düzenledi. Baskında 3 kişilik 'tuvalet kağıdı çetesinin' 2 üyesi yakalandı.

Baskında ayrıca çalınan tuvalet kağıtlarına el konulduğu bildirildi.

Covid-19 yani koronavirus vakalarında son günlerde görülen düşüş eğilimi tersine döndü. Virüsün yayıldığı Çin'in Hubei eyaletinde tespit edilen vaka sayısında yeniden artış yaşandığı ve 105 kişinin daha yaşamını yitirdiği bildirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)