BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTÜSİAD'dan Memduh Boydak tepkisi----

TÜSİAD'dan Memduh Boydak tepkisi

TÜSİAD'dan Memduh Boydak tepkisi
16 Eylül 2015 - 12:59 www.finansgundem.com

Boydak Holding'in CEO'su Memduh Boydak'ın gözaltına alınmasını TÜSİAD kaygı ile karşıladı

TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak’ın bu sabah gözaltına alındığı haberi karşısında derin bir üzüntü ve kaygı duyduğunu bildirdi.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Memduh Boydak’ın bu sabah gözaltına alındığı haberi karşısında Yönetim Kurulumuz derin bir üzüntü ve kaygı duymaktadır. Memduh Boydak iş dünyasının itibarlı, saygın ve değerli bir mensubudur, Memduh Boydak’ı, hakkındaki soruşturmadan aklanarak, bir an önce aramızda görmeyi umut ediyoruz. Bu üzücü olay vesilesiyle, iş dünyasını ağır ithamlarla sürekli tedirgin eden kasvetli atmosfere dikkat çekmek ve bu gidişin son bulması gerektiğinin altını çizmek istiyoruz. 
Hukuk devletinde iş dünyası da dahil hiçbir kurum ve kişi yasal her hangi denetim ve soruşturmadan muaf değildir ve hesap verebilir olmalıdır. Bununla birlikte, tüm vatandaşlarımız için her zaman dile getirdiğimiz gibi iş dünyası için de adil yargılanma hakkı, itibarın ve kişilik haklarının zedelenmemesi gereği ve ceza soruşturması süreçlerinin süratle sonlandırılması ihtiyacı esastır. Sorumlu bir iş dünyası temsil örgütü olarak yasal süreçlerin bu hassasiyetlere uygun olarak yürütülmesinin takipçisi olacağız. 
TÜSİAD Yönetim Kurulu olarak Memduh Boydak’a, Boydak ailesine ve çalışma arkadaşlarına geçmiş olsun dileriz."
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • La Bebe18 Eylül 2015 09:08

    çok yerinde bir açıklama olmuş. artık korkmamak lazım,dik durma zamanı. hukuksuz uygulamalara sessiz kalırsan yarın gelir seni de bulur. bakın hasan cemale de soruşurma açılmış, yazıktır.

  • bb16 Eylül 2015 19:37

    Şehitler icin ağzını açmayan ne olduda ateşlendi. Bunlar hep haramzade. Millet anlasin da bunlari boykot etsin. Nerdeee..

  • SAYGIN İŞADAMLARI DERNEĞİ?16 Eylül 2015 13:49

    bu derneğimiz öyle saygındır ki vatan millet adına GEZİ OLAYLARINI destekler,ERDOĞAN ve HÜKÜMET aleyhine nekadar iş varsa yapar.HERŞEY VATAN İÇİN ???