BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTurkuvaz Medya bünyesindeydi: Ünlü iş dünyası dergisi Türkiye’den çekiliyor----

Turkuvaz Medya bünyesindeydi: Ünlü iş dünyası dergisi Türkiye’den çekiliyor

Turkuvaz Medya bünyesindeydi: Ünlü iş dünyası dergisi Türkiye’den çekiliyor
19 Şubat 2020 - 21:39 www.finansgundem.com

1917 yılında ABD’de kurulan, tüm dünyadaki iş hayatının en önemli yayınlarından biri haline gelen Forbes, Türkiye’deki macerasını sona erdiriyor.

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

2005 yılında Türkiye’ye gelen ve aylık olarak Türkçe yayın yapmaya başlayan Forbes, 15 yıllık yayın hayatının ardından Türkiye’den çıkma kararı aldı. 1 Mart itibarıyla Forbes Türkiye, kapatılan dergiler arasına katılacak. 2005’teki ilk sayısında “En Zengin 100 Türk” kapağı ile okuyucularıyla buluşan Forbes Türkiye, o dönem ABD’nin dışında, Japonya, Güney Kore, Çin, İsrail, Rusya, S. Arabistan ve Polonya’da ana dillerinde yayınlanıyordu. Türkiye, Forbes’un kendi dilinde yayın yaptığı 9’uncu ülke olmuştu. 16 Ekim 2005’te düzenlenen seremoniye Forbes Başkanı Steve Forbes da Türkiye’ye gelerek katılmıştı.
 
GENEL YAYIN YÖNETMENSİZ 7.5 AY
 
Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki Forbes’un Türkiye’deki resmi sitesinde tüm dünyada 5 milyon adetlik satış rakamının olduğunu yazıyor. Turkuvaz Medya Grubu’nun Forbes yerine alternatif bir aylık iş dünyası dergisi üzerinde çalıştığı da kulağımıza gelen bilgiler arasında.
 
Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiye’nin en çok satan iş ve ekonomi dergisi Forbes Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunan Burçak Güven ile yollar geçtiğimiz yıl ağustos ayında ayrılmıştı.

Derginin kuruluşundan bu yana 14 yıldır Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda oturan Güven’in yerine ise yeni bir isim belirlenememiş, yaklaşık 7.5 aydır atama yapılamamıştı.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can Rodop Mak Yük Müh20 Şubat 2020 09:39

    Türkiye de son birkaç seneden beri Kaliteli olan her ürün her üretici maalesef  Türkiye den çekilmektedir bu durumda maalesef kalite düşmektedir.Dilerim  negatif üzücü  geçici olan bu durum biran önce düzelir Türkiye tekrar kaliteli modern ülkeler arasında yerini alır. Saygılarımla..

  • Gönyeli N20 Şubat 2020 00:08

    Dijital yayıncılığın hız kazandığı dünyada birde telif ödeyerek dergicilik yapmak pek akıllıca değil adamlar iyi yapmış..

  • murat a09 Mart 2020 14:42

    Dijital yayıncılıkta telif hakkı yok mu? Fikirler her mecrada korunur.